DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO

Maja Šuput iznenadila Grubnića rođendanskom čestitkom: "Pa gdje si ovo iskopala?"

| Autor: Novi List
Maja Šuput (Foto: majasuput Instagram)

Maja Šuput (Foto: majasuput Instagram)


Pjevačica Maja Šuput iznenadila je pratitelje, ali i svog prijatelja i stilista, Marka Grubnića, fotografijom na Instagramu. Maja je Grubniću čestitala rođendan u dirljivoj objavi, no mnogima je pažnju zaokupila zanimljiva slika iz prošlosti.

Kako je mnogima poznato, Marko i Maja već godinama surađuju na poslovnom planu, a upravo je on zaslužan za mnoge kreativne kombinacije koje Maja iznosi u emisijama poput Supertalenta. Štoviše, bliski su i na privatnom planu, te ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Često komuniciraju putem društvenih mreža ili zajedno objavljuju različite trenutke iz zajedničkih druženja.

Ovaj je put Maja iskoristila priliku da čestita Marku rođendan, a to je obilježila i zanimljivom fotografijom. Fotografija prikazuje stariju sliku na kojoj Maja i Marko poziraju u šaljivom tonu.

,,Sretan rođendan mom najboljem prijatelju oduvijek! Brate, neka ti je najsretniji. Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika sa tobom (i to onih dobrih) imam više nego sa ikim drugim, ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago. Za još 100 godina s tobom, volim te”, napisala je Maja.

Grubnić je brzo kroz smijeh odgovorio: ,,Ajme, pa gdje si ovo iskopala!“, a zatim i zahvalio Maji na čestitci. ,,Hvala ti ljubavi moja”, napisao je.

Fanovi su, također, bili oduševljeni ovom simpatičnom fotografijom. ,,Koje legende”, ,,Prejako“, ,,Ali ova fotka…”, bili su samo neki od komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater