NOVO LICE LOTO EMISIJA

Maja Kolak: "Kada se na kameri upalilo crveno svjetlo, znala sam da to želim raditi"

| Autor: Glas Istre
Novo lice u Loto emisijama - Maja Kolak (Snimio Vedran Peteh / Cropix)

Novo lice u Loto emisijama - Maja Kolak (Snimio Vedran Peteh / Cropix)


Od 1. ožujka na male ekrane stiže novo "zaštitno" lice Loto emisija, a gledatelji će te srijede brojeve očekivati uz Maju Kolak. Mladoj Splićanki, koja je po završetku studija Turizma i managementa radila u svim većim hotelskim korporacijama u Splitu, ovo je prvo voditeljsko iskustvo: "Do sada sam radila na radijskim postajama i tada sam shvatila da je novinarstvo nešto posebno. Kada jednom osjetiš taj adrenalin, gotovo je, a iako je televizija nešto sasvim novo, druga vrsta medija u kojem nemam iskustva, izuzetno se veselim svemu što me čeka."

Maja je završila Jezičnu gimnaziju te govori četiri jezika, no kaže kako je još kao djevojčica maštala o poslu voditeljice, a ljubav prema medijima je prevladala:

"Gledala sam televiziju i čula kako moja sadašnja predivna kolegica Monica Jakšić govori da traže novu Loto djevojku i odlučila se prijaviti. Nisam imala velika očekivanja, niti tremu kad sam prvi put stala ispred kamere, a kada se upalilo crveno svjetlo, znala sam da taj posao želim raditi do kraja života", rekla je Maja koja ne krije oduševljenje Loto djevojkama: "Moram se zahvaliti Monici Jakšić koja mi je bila podrška i jako puno pomogla u pripremnom periodu, a sada mi je i veliki prijatelj. Za Jelenu je teško naći prikladne riječi jer osim njene prekrasne vanjštine, ono što ju krasi su profesionalnost, toplina i odmjerenost, a Ana-Klaudija, iako i sama nova, bila je velika potpora u proteklim danima."

Kao i brojni Splićani, Maja kaže da uživa u šetnjama uz more, Oliverovim pjesmama, dobrom filmu, ali i sportu: "Iako sam žena i možda nije uobičajeno da pratim sport, mogu reći da me pobjede Hrvatske u bilo kojem sportu itekako vesele, a količina emocija koje sport donosi može se skoro poistovjetiti s dobitkom na Lotu", rekla je Maja dodajući kako zna odigrati Loto 7, no nije bilo nekih većih dobitaka: "Volim i srećke jer me veseli osjećaj kad ne znate što očekivati, no ipak bi svoju obitelj mogla nazvati vjernim igračima, posebice mog tatu koji sada ima i dodatan razlog za igru", smije se Maja i napominje kako će prva emisija biti posvećena upravo njemu.

Maja je u fazi preseljenja u Zagreb i kaže kako trenutno nema previše slobodnog vremena, no ističe da svaku moguću priliku iskoristi za putovanja i usavršavanje jezika: "Čovjek na putovanjima najbolje upoznaje sebe, a istovremeno jako puno uči o kulturi drugih zemalja. Volim mediteranske zemlje poput Španjolske i Italije koju nazivam svojim drugim domom i zbog čega sam talijanski usavršila jednako dobro kao i engleski. Uglavnom mogu reći da slobodno vrijeme provodim u usavršavanju jezika jer volim se držati one stare - vrijediš onoliko koliko jezika govoriš."

Na samom je kraju poručila igračima: "Nedavno sam imala prilike upoznati čovjeka koji je po drugi puta dobio priliku za 'Drugu šansu', a to je pokazatelj da se isplati igrati. Velika mi je čast biti Loto voditeljicom te se nadam da ću baš ja nekome donijeti sreću i povećati iznos na računu."

Emisija Lota 7 i Maja Kolak mogu se pogledati 1. ožujka na HTV 1.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter