glazbena diva

VIDEO / Celine Dion otkazala turneju. Boluje od rijetke i neizlječive bolesti

| Autor: Glas Istre
Celine Dion (foto: Screenshot Instagram Celine Dion)

Celine Dion (foto: Screenshot Instagram Celine Dion)


Glazbenoj divi Celine Dion dijagnosticiran je sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje nekontroliranu zategnutost mišića.

Celine je tešku dijagnozu podijelila s javnosti u videu koji je objavila na profilu na Instagramu.

Radi se o rijetkoj neurološkoj bolesti koja obično progresivno napreduje i može dovesti do ukočenosti cijelog tijela, a time i do nepokretnosti oboljele osobe, prenosi Dnevnik.hr

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine u videu otkriva da po tom pitanju poduzima sve što može.

Uplakana Celine obznanila je i da zbog bolesti otkazuje svoju europsku turneju, u sklopu koje je trebala nastupiti i u Zagrebu.

"Pozdrav svima, žao mi je što mi je tako dugo trebalo da vam se obratim. Nedostajete mi puno i jedva čekam s vama ponovno razgovarati s pozornice", obratila se pjevačica fanovima na početku videa, koji je mnoge rasplakao.

"Uvijek sam bila kao otvorena knjiga, no dosad nisam bila spremna govoriti o ovome", nastavila je, a zatim je progovorila o bolesti koja joj je dijagnosticirana i koja u prosjeku pogađa jednu od milijun osoba.

"Dok još učimo o ovom rijetkom stanju, sada znamo da je to bio uzrok grčeva od kojih sam patila", istaknula je.

"Nažalost, ti grčevi utječu na svaki aspekt mojeg života i otežavaju mi kretanje te mi ne dopuštaju da koristim svoje vokalne mogućnosti na način na koji sam navikla. Teško mi je što vam moram reći da to znači kako neću biti spremna nastaviti svoju europsku turneju u veljači, kako je ranije najavljivano", kazala je Celine.

Pjevačica je otkrila i da o njoj brine odličan tim doktora, koji joj pomaže u oporavku, a istaknula je i da ima veliku podršku i pomoć od svoje djece.

Na kraju je dodala i kako se sada treba fokusirati samo na svoje zdravlje kako bi ponovno mogla stati na pozornici i raditi ono što najviše voli.

"Volim vas i nadam se da ćemo se uskoro opet vidjeti", poručila je fanovima koji su je u komentarima obasuli porukama podrška i utjehe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum