MANIFESTACIJA DOĐI U GRAD

Zoričić o špekulacijama da se programi na Danteovom trgu forsiraju zbog njegovog vijećnika Biterija: "OVO JE TAKO MALI GRAD, SVI SE ZNAMO..."

| Autor: Lara BAGAR
Kristijan Biteri i Filip Zoričić

Kristijan Biteri i Filip Zoričić


Na današnjoj konferenciji za novinare o programu Dođi u grad, koji će se u listopadu i studenom održati u Puli s ciljem animiranja ljudi na dolazak u centar i van sezone, gradonačelniku Filipu Zoričiću postavili smo pitanje o špekulacijama da se programi na Danteovom trgu forsiraju jer ugostiteljski objekt Old City tamo ima obitelj vijećnika sa Zoričićeve liste Kristijana Biterija. Kao što je poznato, u istom tom lokalu Zoričić i njegova ekipa dočekivali su rezultate nakon prvog kruga izbora.

Osim toga, mnogima je bilo čudno da će se večernja zabava uz DJ-e održati na Danteovom trgu (uz Giardine), a ne primjerice na Portarati ili na Forumu, koji su mnogo poznatiji po večernjim glazbenim događajima.

Zoričić je odgovorio:

"Nema veze gdje i tko je tko, ovo je tako mali grad i svi se znamo i pola nas je možda vezano rodbinski. Kao što moji zermani rade na tržnici na ribarnici i što će tamo nešto biti? I na Forumu će se događati nešto, a svatko i tamo nekoga zna. To nije tema. Pitanje je mentalitet, a tema je ako je Pula živjela u gradu i dajmo da ponovo živi. To je tema, budemo afirmativni. Neka se svi jave koji žele doprinijeti gradu. Dapače, svim srcem neka dođu, nema ovaj je zvao ovoga jer ovaj ima nešto. Dakle, svi mogu sudjelovati, samo neka budu kreativni i neka ne zovu na telefon i neka se jave na raspisane pozive, više nema SMS poruka", rekao je Zoričić i nadodao:

"Spremni smo i prihvaćamo kritike. Ovo je pokušaj, ovo je trud. Želimo čuti komentare što i kako poboljšati".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater