teški incident u puli

ŽENU I NJEZINU KĆER NA ŠTANDU U PULSKOJ RIBARNICI ZALILA SOLNOM KISELINOM, napadačica pronađena uz pomoć građanaU četvrtak ujutro na pulskoj se ribarnici zbio gotovo nevjerojatan događaj kada je jedna žena solnom kiselinom zalila drugu ženu i njezinu kćer, a radi se o prodavačicama na štandu. Ubrzo nakon incidenta na ribarnicu je stigla hitna pomoć i policija. Neslužbeno saznajemo da je razlog ovom incidentu to što joj je navodno prodavačica prodala staru ribu.

Iz PU istarske potvrdili su da se oko 10.30 sati na pulskoj ribarnici dogodio incident, odnosno da je ženska osoba na štand s ribom bacila tekućinu za koju se sumnja da se radi o solnoj kiselini.

- Tekućina je dijelom zahvatila dvije djelatnice ribarnice, koje su se nalazile uz štand s ribom, ali prema zasad dostupnim obavijestima one nisu ozlijeđene. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom za koju se sumnja da je bacila tekućinu zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela teška tjelesne ozljede u pokušaju, odgovorila nam je iz PU istarske Nataša Vitasović. Naknadno nam se javila s dodatnim informacijama da su u nemilom događaju ozlijeđene čak četiri osobe - dvije prodavačice u dobi od 44 i 40 godina, zatim 21-godišnjakinja koja se u trenutku događaja nalazila uz štand te sama 80-godišnja hrvatska državljanka za koju se sumnja da je bacila tekućinu. (B. PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE ČITAJTE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater