OBAVIJEST

VOZAČI, OPREZ: Privremena regulacija prometa u dijelu Amfiteatarske ulice i Ulice sv. Ivana

| Autor: Glas Istre
Privremena regulacija prometa u dijelu Amfiteatarske ulice i Ulice sv. Ivana

Privremena regulacija prometa u dijelu Amfiteatarske ulice i Ulice sv. Ivana


Kao što je najavljeno, u sklopu nastavka radova po projektu rekonstrukcije javne rasvjete u Carrarinoj Ulici i Ulici sv. Ivana, izvođač radova s radovima zamjene rasvjete započinje u Ulici sv. Ivana zbog čega se u dijelu predmetne i Amfiteatarske ulice uvodi privremena regulacija prometa i to do kraja ovog mjeseca.

Podsjetimo, projekt osvjetljenja gradskih bedema uz Carrarinu i rekonstrukcija postojeće rasvjete u Ulici sv. Ivana kao i u samoj Carrarinoj ulici, obuhvaća postavu ukupno 13 novih rasvjetnih tijela na stupove visine 10 metara, te 2 rasvjetna mjesta sa po jednom svjetiljkom i stupom 12 metara te dva rasvjetna mjesta s reflektorima na fasadi.

Rasvjetnim tijelima bit će moguće upravljati čime Grad nastavlja s učinkovitim korištenjem smart tehnologije. Novom rasvjetom će se postići bolja osvjetljenost prometnih površina uz manju potrošnju energije i smanjenje bliještanja čime će rasvjeta u potpunosti biti spremna i prilagođena za upravljanje sukladno odredbama novog Pravilnika o zonama rasvijetljenosti, dopuštenim zonama rasvjetljavanja i načinima upravljanja rasvjetnim sustavima. Veći broj stupova bit će postavljen na već postojećim pozicijama stupova javne rasvjete.

Također, postavit će se podne svjetiljke te će dodatno Dvojna vrata biti osvijetljena i putem LED reflektora s rasvjetnog stupa.

Za izvođenje svih navedenih radova vrijednih gotovo 1,4 milijuna kuna s uključenim PDV-om, Grad Pula je proveo postupak te sklopio Okvirni sporazum sa izvođačem radova – pulskim društvom Vintijan d.o.o..

Iz Grada Pule mole vozače na dodatan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

<![if !supportEmptyParas]> <![endif]>

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum