SVEČANOST

VIDEO I FOTO / OTVORENJE HARVEY NORMANA: 7.000 kvadrata, 60 zaposlenih. Generalni menadžer objasnio zašto su došli baš u Pulu

| Autor: Erika FILIPLIĆ


Damir Musić, generalni menadžer Harvey Normana za Hrvatsku, povodom današnjeg otvaranja kazao nam je da je ovo u Puli 293. njihova trgovina u svijetu.

"Za one koji ne znaju, Harvey Norman je australski brand koji je postao već globalan. Radi se o 7 tisuća kvadrata trgovine koja pokriva sve što treba za vaš dom. Pula nam je bila uvijek interesantna ne samo s ekonomskog gledišta već i zbog uređivanja apartmana i tu mislimo da bi mogli ostvariti dobre rezultate. Pula je bila u našem srednjoročnom planu pored Rijeke i Zagreba. U planu nam je otvorenje još šest trgovina u Hrvatskoj", rekao je Musić. 

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Pule Boris Miletić.

"Prije svega, drago mi je da smo dobili jednu novu ponudu u našem gradu, novi sadržaj. Siguran sam da će naši građani posjetiti trgovinu, kako za svoje domove, tako i za potrebe turističkog tržišta. Ovo je nova stvar za Pulu i veselim se i daljnjim novim projektima, jer vidimo kako se ovaj dio grada lijepo razvija", kazao je gradonačelnik.

Dario Majdandžić, voditelj marketinga Harvey Normana, rekao je da je u Puli zaposleno 60-ak ljudi te da bi ih uskoro moglo biti još. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini