OD 19 SATI

VEČERAS 3. PULA MARATHON: Zabrana prometa, a gradski autobusi obilazno

| Autor: Duška PALIBRK
Trči se trima stazama kroz grad

Trči se trima stazama kroz grad


Večeras se u Puli od 20 sati održava 3. Pula Marathon supported by Visualia, s tri trase kroz grad pa će od 19 sati na snazi biti zabrana prometa kroz centar grada, što će regulirati policajci i zaštitari. Od 19 do 22.30 sati mijenjaju se i trase Pulaprometovih autobusa. Linija 1 će u tom periodu na putu za Stoju zaobići Giardine te ići Mletačkom i Marulićevom pored Patinaggia, Radićevom, Budicinijevom, Tomasinijevom (S krivina) i Bečkom ulicom. Na povratku za Šijanu će Valturskom i Koparskom.

Linija 2a koristit će Koparsku i Rakovčevu te Radićevom i Budicinijevom do Verude i Verudele, a nazad uobičajenom trasom. Linija 3a neće Koparskom, već Valturskom i Rakovčevom do Verudele, a u povratku do Giardina te Zagrebačkom i Stankovićevom do Autobusnog kolodvora. Linije 5 s polaskom u 19.30 za Štinjan, linija 21a od 19.20 sati i linija 22 s polaskom u 20.15 kreću s Autobusnog kolodvora i u povratku neće ići do centra grada, već samo do kolodvora.

Linija 6 s polaskom u 19 sati ide preko Vidikovca do Verude, a u povratku će zaobići Vukovarsku i u Jadreške ići preko Zagrebačke ulice. Linija 8 za Valdebek s polaskom u 19.30 ide Koparskom i Rakovčevom, a vraća se Stankovićevom i završava na kolodvoru. Linije 25b za Medulin koja kreće u 20.30 ide Koparskom i Rakovčevom, skreće u Zagrebačku prema bolnici i dalje uobičajenom trasom, a u povratku će Stankovićevom ulicom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of