JOŠ PAR DANA...

Uskoro kreće prvi GOAT Expo. Na pulskoj rivi u tijeku su završne pripreme

| Autor: Glas Istre
Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ


Prvi istarski ulični festival GOAT (koza) Expo, prateća gastro manifestacija Pula Music Weeka, održat će se od 24. lipnja do 10. srpnja u parkovima i područjima od Arene prema moru.

Ovih dana već se mogu vidjeti gastro kućice i šatori koji se pripremaju za dolazak brojnih posjetitelja koji će pohoditi festival.

"Naš cilj je da povežemo istarske ljude i običaje i da stranim posjetiteljima dodatno predstavimo domaću kulturu, bogatu gastronomsku i enološku ponudu, vrhunsku glazbu i ekološko bogatstvo Istre. Primarni cilj je da damo svoj skromni doprinos jačanju ekonomskog prosperiteta i kulturnog rasta lokalne i regionalne zajednice. Naziv GOAT Expo za koji smo se odlučili je autentičan i njime smo željeli dati svojevrstan hommage lokaciji gdje smo se kao organizatori pojavili i čija nas je zajednica prihvatila otvorenih ruku i srca. Kao organizatori poštujemo bogatu kulturnu baštinu Istre i čast nam je što ćemo ovoj prekrasnoj regiji dati naš mali doprinos od kojeg bi benefit trebala imati cjelokupna zajednica. Street festival je zamišljen kao skup široke palete ponude za velik broj posjetitelja koji će u ranije navedenom periodu pohoditi Istru i na kojem će domaći proizvođači, cjelokupna ekonomska slika grada i regije zaživjeti s ovim festivalima", rekao je Kristijan Gržetić, medijski predstavnik Pula Music Weeka.

Podsjetimo, na Pula Music Weeku nastupit će neki od najvećih DJ-eva poput južnokorejske atrakcije Peggy Gou koja otvara festival zadnjeg dana u lipnju. Dan nakon publiku će raspametiti Solomun, trenutno jedan od najpopularnijih izvođača današnjice koji nastupa u petak, 1. srpnja.

Slijede nastupi slavnog britanskog producentskog dvojca Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Zabava se nastavlja uz nastup Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu dolazi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffeeja koji je ove godine osvojio Grammy u kategoriji najboljeg plesnog albuma.

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Snimio Danilo MEMEDOVIĆ

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini