VODEĆA DESTINACIJSKA MENADŽMENT KOMPANIJA U HRVATSKOJ

Uniline je nova službena putnička agencija i sponzor NK Osijek

| Autor: Glas Istre
Kristian Šustar i Nenad Bjelica

Kristian Šustar i Nenad Bjelica


Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, nova je službena putnička agencija i sponzor NK Osijek. Uniline će tako organizirati klupska putovanja osječkog prvoligaša te osiguravati smještaj na gostovanjima za igrače, stručno osoblje i navijače.

"Uniline je već organizirao putovanja NK Osijek u Szczecin i Sofiju gdje smo se uvjerili da smo dobili partnera u kojeg možemo imati maksimalno povjerenje i koji je u stanju zadovoljiti sve potrebe jednog nogometnog kluba", poručili su iz NK Osijeka.

Kristian Šustar, predstavnici NK Osijek, Nenad Bjelica i Ivica Ivušić

Kristian Šustar, predstavnici NK Osijek, Nenad Bjelica i Ivica Ivušić

Ugovor je potpisan u prostorijama NK Osijek gdje su trener bijelo-plavih Nenad Bjelica i vratar Ivica Ivušić ugostili delegaciju Unilinea predvođenu direktorom razvoja Kristanom Šustarom, koji je tom prigodom izjavio:

‘’Uniline je godinama partner brojnim sportskim savezima i klubovima s neusporedivim iskustvom kada je u pitanju organizacija putovanja, smještaja, kampova i drugih sportskih događanja te nas posebno veseli početak suradnje s jednim od najboljih hrvatskih klubova. Zahvaljujem se čelnicima NK Osijek što su ukazali povjerenje Unilineu i želim im, kao i svim igračima, trenerskom osoblju i navijačima, puno sreće u ovoj sezoni. Vjerujem kako NK Osijek očekuju sjajni rezultati, a na svakom koraku imat će podršku Unilinea."

Uniline pruža uslugu organizacije priprema sportskih klubova i saveza, što uključuje pružanje kompletne usluge putovanja, organizaciju sportskih događaja, kampova i turnira te praćenje klubova i saveza za koje osiguravaju cjelokupnu logističku podršku, a osigurao je i bezbrižno putovanje naših olimpijaca na OI u Tokio. Kao predvodnik sportskog turizma u Hrvatskoj Uniline je, između ostalog, zajedno s Hrvatskim olimpijskim odborom, a uz potporu Hrvatske turističke zajednice, pokretač projekta Hrvatska – zemlja sporta, čiji je cilj privući sportaše iz cijelog svijeta na pripreme u našu zemlju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater