JAVNI NATJEČAJ

TEMELJITI "FACE LIFTING" PULSKE GRADSKE UPRAVE Raspisan natječaj za gotovo sva pročelnička mjesta

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
(snimio Duško Marušić Čiči)

(snimio Duško Marušić Čiči)


Četvoro pročelnika gradskih upravnih odjela i dvoje u službama Grada traži se javnim natječajem koji je u srijedu objavljen u Narodnim novinama i na internetskoj stranici pulske gradske uprave. Radi se o pročelniku financija i opće uprave, društvenih djelatnosti, kulture te prostornog uređenja, komunalnog sustava i imovine, kao i čelnim ljudima Službe za zastupanje Grada i gradske Službe za reviziju.

Nakon određenih kadrovskih i organizacijskih preslagivanja u Upravi koja su se dogodila tijekom proteklih godina sva ta mjesta u zadnje su vrijeme bila popunjena vršiteljima dužnosti pročelnika. Tako je odlaskom nekadašnjeg pročelnika Erika Lukšića Upravni odjel za društvene djelatnosti po ovlaštenju gradonačelnika preuzela Elvira Krizmanić, dok je u tad novoosnovanom Odjelu za kulturu na čelno mjesto na isti način došla Jasmina Nina Kamber.

Upravnim odjelom za financije, još od odlaska Daniela Ferića, upravlja njegova nekadašnja zamjenica Vesna Sajić, dok je najnovijeg datuma rošada koja se dogodila u najvećem gradskom upravnom odjelu, onom za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu, koji je nakon iznenadnog odlaska Giordana Škuflića nastavila voditi njegova najbliža suradnica Ingrid Bulian.

U Službi za zastupanje grada pročelnik je po ovlaštenju gradonačelnika Nebojša Nikolić, dok je u drugoj gradskoj službi, onoj za unutarnju reviziju, pročelničko mjesto ostalo upražnjeno nakon nedavne ostavke Nikoline Radulović. Radi se praktički o temeljitom "face liftingu" gradske uprave s obzirom da je natječaj raspisan za sva pročelnička mjesta izuzev onog u Uredu Grada.

Pročelnik tog ureda Aleksandar Matić pojašnjava zašto se, nakon što su dulje ili kraće vrijeme njegove kolege obavljale posao po ovlaštenju gradonačelnika Miletića, to pitanje sad odjednom rješava "u paketu".

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini