NAŠI FOTOREPORTERI U PULI I ROVINJU

SVI PRIČAJU O NAJVAŽNIJOJ SPOREDNOJ STVARI NA SVIJETU: NAVIJAČKA GROZNICA zahvatila cijelu Istru!



Ni Istrane nije zaobišla nogometna navijačka groznica, a igru hrvatske nogometne reprezentacije i ovoga puta pratili su brojni Istrani kako u okrilju svog doma, tako i na brojnim ulicama i trgovima.

U Puli je tako praćenje nogometnog okršaja između Hrvatske i Islanda bilo organizirano na velikom ekranu na Forumu, gdje su Puljani i Puljanke u velikom broju svesrdno dali oduška svojim navijačkim strastima.

U Rovinju je navijački tabor večeras bio u dvorištu ispred nogometnog igrališta Valbuna, gdje se okupilo 600-injak mahom mlađih Rovinjaca, među kojima i brojni roditelji s mlađom djecom. Oni su, u pravom navijačkom duhu, bili oboružani od glave do pete crveno-bijelim navijačkim rekvizitima.

Makar su dosadašnji nastupi Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, zbog izuzetnog rezultata, publiku redom dovodili u trans, rovinjska publika je u opuštenoj i mirnoj atmosferi guštala u dobroj igri vatrenih.

Rovinjci su se pokazali kao vrlo kulturni i civilizirani navijači - Badeljev i Perišićev gol proslavljeni su dizanjem ruku i povicima ohrabrenja, dok je gol protivničke ekipe pak prošao u tišini okupljene publike. (T. T., N. O. R., snimili Danilo MEMEDOVIĆ i Filip ŠKATAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter