NAJVEĆI TRGOVAČKI CENTAR U ISTRI RADI OD ČETVRTKA

SUTRA OTVARANJE MAX CITYJA: U Puli napokon H&M, Pull&Bear, Mango, Elipso, CCC, Bershka…POGLEDAJTE 360 FOTO!

(D. ŠTIFANIĆ)

(D. ŠTIFANIĆ)


Kako nam kaže voditelj marketinga Dean Krizmanić, novi se ugovori sa zakupcima svakodnevno potpisuju, no već je sada centar iznadprosječno popunjen s obzirom na fazu projekta i posjetitelji sigurno neće ostati razočarani

Sutra svoja vrata svečano otvara najveći trgovački centar u Istri - Max City na Stoji (ulica Stoja 14A) u Puli. Prigodan program počinje u 10.30 sati pred glavnim ulazom iz smjera Valkana, a centar svoja vrata otvara u 11 sati.

Posjetiteljima centar, na čak 30.000 kvadrata, nudi više od 60 trgovina i ugostiteljskih objekata te dodatnih sadržaja. Brojni brendovi i trgovine Istranima će se predstaviti prvi put, pa tako svoja vrata u Puli napokon otvaraju trgovine kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay, ali i brojne druge koje posjetiteljima donose više od sto različitih brendova.

Veliki parking

Kako nam kaže voditelj marketinga Dean Krizmanić, novi se ugovori sa zakupcima svakodnevno potpisuju, no već je sada centar iznadprosječno popunjen s obzirom na fazu projekta i posjetitelji sigurno neće ostati razočarani.

Shopping centar ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatan internet. Za zabavu za najmlađe u sklopu centra spreman je Twister Fun Park. U trgovačkom centru Max City posao će sveukupno pronaći čak 500 ljudi.

- Za realizaciju projekta posebna zahvala ide partnerima projekta, glavnom izvođaču radova tvrtki Kamgrad iz Zagreba koja je radila po projektu renomiranog međunarodnog projektantskog ureda ATP architects and engineers. Projekt potpisuje glavni projektant Dario Travaš, partner u ATP architects and engineers, navode nam iz Max Cityja pozivajući sve na prigodan program pred otvorenje, ali i uživanje u brojnim pogodnostima i iznenađenjima koja su za posjetitelje povodom otvorenja pripremili trgovci u Max Cityju.

Pogledajte panoramsku fotografiju od 360 stupnjeva koju je snimio majstor Diego Martinčić

Koncert Vatre

Dodajmo da s početkom u 19 sati Max City svima daruje koncert popularne grupe Vatra. Prigodni događaji nastavljaju se i u petak: od 10 do 12 sati organizira se kreativna dječja radionica Happy City, a u popodnevnom terminu od 19 sati modna revija na kojoj će se predstaviti neki od brendova iz Max Cityja. U subotu je dječja radionica Happy City u popodnevnom terminu, od 17 do 19 sati, a nastup Zbora Zaro i dječja modna revija u 11 sati. U nedjelju su na rasporedu dječja predstava i radionice za djecu, a cijeli program traje od 10 do 12.30 sati. Svi posebni programi povodom otvorenja održavaju se na etaži P1 i besplatni su.

U zimskom razdoblju radno vrijeme centra bit će za većinu trgovina od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koje će raditi od 7 do 22 sata te ugostiteljskih objekata koji će imati prilagođeno radno vrijeme. Ljeti će radno vrijeme svih trgovina biti i dulje.  

Vozilima ili autobusom

Obzirom da će otvorenje najvećeg trgovačkog centra u Istri zasigurno privući velik broj posjetitelja, podsjećamo da je prilaz centru s osobnim vozilima moguć iz nekoliko smjerova. Glavni ulaz za sva vozila je na novoizgrađenom rotoru na raskrižju ulice Veruda i Stoja, a prilaz je moguć i iz Ulice Fižela. Promet će regulirati profesionalni redari kako bi bio što protočniji. Građani do trgovačkog centra mogu stići i autobusima javnog gradskog prijevoza. Zahvaljujući Gradu Puli, koji je u okruženju izgradio svu potrebnu infrastrukturu, izvedena su i četiri nova autobusna ugibališta i to po dva u Ulici Stoja i dva u Ulici Veruda. (Borka PETROVIĆ, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater