OTVORENJE 8. STUDENOG

KINA S PET ZVJEZDICA ODBROJAVAJU SITNO DO OTVORENJA CINESTARA U PULI: NA DAN OTVORENJA 1+1 ULAZNICA GRATIS! CineStar zvjezdica posjetila najveće kino u Istri i provjerila kako se radovi privode krajuSimbolično 15. CineStar kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15 godina poslovanja CineStara u Hrvatskoj. CineStar Pula uskoro će biti otvoren 8. studenog u sklopu shopping centra Max City, a na zadovoljstvo građana Pule CineStar je na prvi radni dan ponudio akciju 1+1 ulaznica gratis kako bi svi koji žele mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima poput 'Overlord', 'Bohemian rhapsody', 'Zvijezda je rođena', 'Orašar i četiri kraljevstva' i mnogim drugim.

Jučer je novo kino posjetila CineStar zvjezdica, glavna maskota CineStar kina te je provjerila kako se radovi privode kraju. Izvođači koji vrše zadnje ušminkavanje posljednjih interijerskih zahvata, obradovali su se maskoti koju ne vide često i priznali da njihova djeca obožavaju istu.

CineStar u Puli će imati tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri koje će ponuditi najveći izbor filmova u svakom trenutku. Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala će bit izvedena u koži. Posebnu ponudu činit će LOVE BOX i VIP RELAX sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljski paket, proslave rođendana, ali i loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici. Posjetitelji željni kulturnih sadržaja će moći uživati u programu Spektakli u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna.

Više informacija o CineStaru Pula pronađite na www.blitz-cinestar.hr

(Promo, foto: Željko Vidinović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater