GRAD FILMA DOBIVA JOŠ JEDNO KINO

CINESTAR USKORO OTVARA KINO U PULI, u sklopu shopping centra Max City

Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Najveće kino u Istri, rezultat je 15 godina investicijskog ciklusa te je simbolično 15. CineStar kino u Hrvatskoj

Da je Pula tzv. grad filma jer se u njemu još od 1954. godine održava najznačajniji domaći filmski festival znaju svi. Neovisno o Pula film festivalu, već dugi niz godina među Puljanima se moglo čuti kako su željni pravog kina u kojem će moći uživati u filmskim hitovima. Želje će im se napokon ostvariti. Simbolično 15. CineStar kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15. godina poslovanja CineStara u Hrvatskoj. CineStar Pula uskoro će biti otvoren u sklopu shopping centra Max City. CineStar u Puli će imati tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri.

Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima. Sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala će bit izvedeno u koži. Posebnu ponudu činit će Love Box i Vip Relax sjedala. Love Box sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako Love Box sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana Vip Relax sjedala. Vip Relax sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel. Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda- najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljski paket, proslave rođendana, ali i loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici.

U CineStaru vjeruju da kultura mora biti dostupna svima, pa će tako i Puljani moći uživati u novoj sezoni 'Spektakala u CineStaru', u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna. Opere, baleti, koncerti klasične i pop glazbe te dokumentarci naći će se u na programu nove sezone.

Najnovije istraživanje Best Buy Award Croatia Millennials 2018/2019 provedeno je u lipnju 2018. godine na hrvatskom tržištu i mjeri isključivo percepciju samih potrošača Millennials generacije o tome tko im na tržištu nudi najveću vrijednost za njihov uloženi novac – Br. 1 u omjeru cijene i kvalitete. Na pitanje ''Navedite kino koje po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete (ukupna kvaliteta ponude filmova, kvaliteta usluge u samim kino dvoranama, ljubaznost osoblja, kvaliteta opremljenosti i uređenosti dvorana, udobnost sjedišta, ukupna kvaliteta slike i zvuka, razina cijene koju je za tu kvalitetu potrebno platiti)'', najviše ispitanika je upravo navelo CineStar.

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji, uključujući i Pulu, otvoren je ukupno 21 multipleks, sa 132 digitalne dvorane i preko 21.000 sjedala, što - zajedno s gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini