RUŠENJE PREDSJEDNICE VIJEĆA GRADA PULE

Sanja Radolović pojašnjava zašto nije potpisala "Izjavu" Milana Rašule i kaže da će glasati za smjenu Dušice Radojčić

| Autor: Robert FRANK
Sanja Radolović (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Sanja Radolović (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Vijećnica SDP-a Sanja Radolović nije potpisala "Izjavu" Milana Rašule za rušenje Dušice Radojčić s mjesta predsjednice Vijeća, o čemu piše Glas Istre

Radolović kaže da Rašulinu "Izjavu" neće potpisati jer je smatra neprimjerenom obzirom da se, pojašnjava, "zna kako se prikupljaju potpisi, od razine općinskog vijeća do Sabora - ime i prezime vijećnika, potpis i ništa drugo".

- Vijećnik Rašula ima 11 potpisanih "Izjava" i to je više nego dovoljno za stavljanje točke o smjeni predsjednice na dnevni red sjednice Vijeća, a kad tamo dođe, o njoj ćemo raspravljati. Smatram da sve političke opcije pritom trebaju jasno i iskreno komunicirati s javnošću i reći da li se Dušicu Radojčić smjenjuje zbog lošeg vođenja sjednica, nepoštivanja Poslovnika, ili je to alat za sazivanje novih izbora. Ja pak prilično jasno na sjednicama Vijeća komuniciram s njom o tome licem u lice, kao što to čini i vijećnik Rašula. Smatram da ona tumači Poslovnik kako joj odgovara, uskraćuje prava na replike i općenito se ne snalazi u vođenju sjednica, kaže Radolović, koja je rekla da će svakako glasati za smjenu Dušice Radojčić, iako nije potpisala "Izjavu", ako do tog glasanja dođe.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater