Ovo je bilo brzo

Samo dva tjedna nakon snimanja pulska epizoda američke serije "FBI: International" već je prikazana. POGLEDAJTE KADROVE PULE 

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI) / Screenshot: YouTube

(Snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI) / Screenshot: YouTube


Samo dva tjedna nakon što je u Puli snimana američka kriminalistička serija "FBI: International", već je prikazana na CBS-u. Riječ je o 21. epizodi 1. sezone, slavne serije, a do sada je epizodu naslovljenu "Crestfallen" s prizorima iz Pule i brojnim domaćim satitistima, koji glume uz američke zvijezde, vidjelo 5,32 milijuna gledatelja. Ova višemilijunska brojka sama po sebi svjedoči o kakvoj je reklami za Pulu i njen turizam riječ. Uz epizodu je obavljen i foršpan, a već u prvim sekundama dominiraju kadrovi iz Pule, a u prvom planu je Arena.

Podsjetimo, snimanje američke krimi-uspješnice za CBS Universal, počelo je 9. svibnja "pucnjavom terorista" na pulskom Forumu, a potom je set serije, koju potpisuju slavni Dick Wolf i Derek Haas, preselio ispod Arene te je tjedan dana "FBI: International" koji obiluje akcijskim scenama sniman u centru grada.

U epizodi "Crestfallen" glavne uloge imaju Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto i Alexandra Paul. Oni glume tim elitnih FBI agenata kojima je zabranjeno nositi oružje tako da se oslanjaju na svoju inteligenciju, domišljatost i kada zatreba fizičku snagu.

Sjedište im je u glavnom gradu Mađarske, a već u prvoj epizodi serije razvoj događaja doveo ih je u Zagreb u potragu za bjeguncem. Ostale potrage vode ih po cijeloj Europi, od Sjeverne Irske do Bugarske, a svojoj završnici stigli su i u Pulu, gdje je na snimanju bilo angažirano više od 300 statista iz Pule i okolice. Inače, "FBI International" počeo se emitirati krajem rujna.

Serija čija se radnja događa baš u Puli snimljena je za CBS Universal, u organizaciji dubrovačke tvrtke Ambasada studio uz podršku Istarske filmske komisije koja djeluje u sklopu Istarske kulturne agencije.

Foršpan se može pogledati na: 

https://film-book.com/fbi-international-season-1-episode-21-crestfallen-tv-show-trailer-cbs/

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of