PULA

SNIMA SE SERIJA "ZA NETWORK": Boravi li u Puli i seks simbol David Hasselhoff, zvijezda serije Baywatch ili njegov dvojnik

| Autor: Lara BAGAR
David Hasselhoff kao  Mitch Buchanan u TV seriji Baywatch

David Hasselhoff kao Mitch Buchanan u TV seriji Baywatch


Pula opet postaje atraktivna filmska lokacija. Produkcijska kuća Blue Sky Adriatic priprema snimanje TV serije radnoga naziva "Ze Network" koja će se ovih dana snimati na području užeg centra Pule. Ono što je zanimljivo jest da u akcijsko-špijunskoj komediji "Ze network" glumi i nekadašnja velika zvijezda serije Baywatch - 69-godišnji David Hasselhoff! I to, ni manje ni više, glumi samog sebe kako putuje u Njemačku da bi vodio scensku produkciju u, kako vjeruje, velikom kazalištu u istočnom Berlinu.

No dolaskom u Njemačku otkriva da se zapravo radi o malom mjestu koje se nalazi "istočno od Berlina" - u gradu Görlitz. Tamo je Hoff uvučen u niz dogodovština koje vode u međunarodnu zavjeru bivših ubojica iz vremena hladnog rata. Sve se čini kao da se cijeli njegov svijet raspada…

Iz produkcije kažu da Hasselhoff na žalost mnogih obožavateljica neće glumiti u Puli, te opovrgavaju glasine o njegovom dvojniku o kojem se šuškalo u kuloarima, ali i koji je na facebook stranici Istarske Filmske Komisije ovih dana ipak bio tražen. U oglasu stoji da se traži muškarac između 45 i 70 godina starosti, visine 188-195 centimetara s područja Zagreba, Rijeke i Pule koji nalikuje Davidu Hasselhoffu. Onome koji mu bude najviše sličio za četiri, pet sati snimanja nudi se honorar od 800 kuna.

Iz produkcije upozoravaju da se do seta neće moći nikako doprijeti te kažu da će se u Puli snimati samo akcijske scene i jurnjava s automobilima u kojima će se, sudeći prema oglasu, nalaziti dvojnik David Hasselhoffa.

David Hasselhoff bio je pravi televizijski seks simbol koji i sada, u sedmom desetljeću života, ima brojne obožavateljice. Popularnost je stekao 1980-ih ulogom u tv seriji Knight Rider i 1990-ih u serijalu Baywatch gdje je u ulozi Mitcha Buchannona postao planetarno popularan te je čak ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najgledanija osoba na televiziji. Bio je u ocjenjivačkom sudu američkog supertalenta od 2006. do 2009., a 2011. u britanskoj verziji showa. Paralelno s glumačkom gradio je i glazbenu karijeru te je 2019. godine izbacio album "Open Your eyes" koji je postao vrlo popularan u Njemačkoj gdje ovaj glumac ima ogroman broj obožavatelja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater