NAJNOVIJEPROJEKT BLUTOURSYSTEM

Radionica o aktualnostima u turističkoj ponudi destinacije: Edukacija za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu

| Autor: Borka PETROVIĆ

Sekcija Zajednice obiteljskog turizma HGK – Županijske komore Pula, Istarska županija i Turistička zajednica Grada Pule organizirale su radionicu pod nazivom "Suradnjom u destinaciji do bolje popunjenosti kapaciteta". Radionica je organizirana u okviru provedbe projekta Blutoursystem kako bi se pridonijelo boljem poslovanju i popunjenosti smještajnih objekata, te radi informiranja pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu o aktualnostima u turističkoj ponudi destinacije.

Predstavljen je primjer dobre prakse povezivanja poduzetnika s Barbanštine Istra Outdoor Experience koji zajednički rade na stvaranju dodatne ponude destinacije i njenoj promociji. Kao primjeri korištenja digitalnih alata u poslovanju predstavljeni su inovativna aplikacija za edukaciju iznajmljivača Booking Monster Croatia te aplikacija Go - Istria za povezivanje gostiju s turističkom ponudom.

Projekt Blutoursystem odobren je za financiranje iz Programa Interreg V-A Italija- Hrvatska 2014.- 2020. u okviru prioritetne osi 1- Plave inovacije, specifičnog cilja 1.1 – Unaprijediti okvirne uvjete za inovacije u relevantnim sektorima plavog gospodarstva u Programskom području. Projekt Blutoursystem identificira nove prekogranične turističke scenarije, povećava vještine, znanje i kapacitete sudionika te određuje multiplikativni efekt na turistički sektor. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam