TWIN HORN

Pulski bajkeri ostaju u vodospremi još 5 godina za kunu po kvadratu. Zapušten objekt Grad im je dodijelio još 2004. a oni su ga sjajno uredili

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA

Istarski motociklistički klub Twin Horn Pula ostaje u vodospremi na Monte Giru i narednih pet godina. Odluku o dodjeli prostora i okućnice bajkerima na daljnje petogodišnje razdoblje, s naknadom u iznosu od kune po kvadratu, potpisao je gradonačelnik Boris Miletić 16. srpnja.

Kompleks unutar ogradnog zida podignut u doba Austro-Ugarske raspolaže s 390 kvadrata neto korisne površine. Prema odluci, Twin Horn, koji već dugi niz godina djeluje u ovom prostoru, dužan je održavati okućnicu te uz naknadu podmirivati i komunalnu i druge naknade, poreze po posebnim propisima, režijske troškove i troškove tekućeg održavanja.

- Riječ je o dugogodišnjem uporabovniku koji je u vodospremu na lokaciji Monte Giro imao znatna ulaganja, a koja su mu i priznata Zaključkom o prihvatu prijedloga nagodbe iz srpnja 2012. godine, piše u obrazloženju odluke.

Za sva daljnja ulaganja u poslovni prostor, odnosno bilo koji zahvat na objektu i okućnici, bajkeri moraju dobiti prethodnu suglasnost nadležnog tijela Grada Pule, s tim da će adaptaciju izvesti o vlastitom trošku, bez prava na povrat uloženog novca, navodi se u gradskom dokumentu.

Zapuštenu vodospremu na Monte Giru Grad je Twin Hornu dodijelio još 2004. godine, a bajkeri su u njoj uredili respektabilan klub i sjedište udruge. Objekt je vrlo sličan vodospremi na Vidikovcu, trenutno u zapuštenom i devastiranom stanju, a kao dio stečajne imovine Puljanke čeka ga skora sudska prodaja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum