SLUŽBENA PUTNIČKA AGENCIJA HOO-A

Pula ima samo jednog olimpijca u Tokiju, ALI I TVRTKU KOJA JE ZADUŽENA ZA PRIJEVOZ DO DALEKOG JAPANA. Siniša Krajač, glavni tajnik HOO-a: "Uniline nam je idealan partner!"

Sigurnost putovanja koje pruža ovako respektabilna agencija s dugogodišnjim iskustvom, posebno kad se radi o prijevozu sportaša na destinacije natjecanja ili priprema, iznimno je važna svakom sportašu jer pruža pozitivan psihološki aspekt, što se svakako odražava na kvalitetu njihove sportske izvedbe, kaže Krajač

| Autor: Glas Istre


Hrvatski olimpijci i olimpijke svakodnevno nas razveseljavaju iz dalekog Tokija, a siguran put do Japana omogućio im je pulski Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe. Uniline je službena putnička agencija i sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora te je našim sportašima osigurao bezbrižno putovanje do zemlje izlazećeg sunca.

- Za olimpijce je ukupno izdano 110 karata, od toga 47 za sportaše i 58 za prateće osoblje, dok je pet karata otkazano. Na daleki put od čak 9.343 kilometra naši olimpijci krenuli su iz Zračne luke Franjo Tuđman 13. srpnja, a put je, unatoč izazovima koronavirusa, prošao bez poteškoća, navodi Goran Šprem, voditelj odjela sporta u Unilineu.

Puno uspjeha

Uniline je nedavno produljio suradnju s HOO-om na još tri godine te će i u nadolazećem olimpijskom ciklusu ostati pouzdan partner hrvatskim olimpijcima. Više od desetljeća iskustva u organizaciji sportskih kampova, davanju podrške pri organizaciji najrazličitijih sportskih natjecanja, organizaciji putovanja i smještaja sportaša i pratećih timova te brojnih drugih aktivnosti jamči da su naši olimpijci u stručnim i pouzdanim rukama.

Doček za Mateu u Zračnoj luci Split (Snimio B. Vukičević/Cropix)

Hrvatski olimpijci i olimpijke nastavljaju lov na medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje će moći proslaviti sa svojim navijačima u Hrvatskoj, a miran i siguran povratak doma omogućit će im Uniline.

- Zadovoljstvo je biti dijelom hrvatske olimpijske obitelji. Uspjesi i medalje naših sportaša čine nas ponosnima i sretnima, a u Unilineu smo počašćeni što smo pomogli našim olimpijcima da mirno i bezbrižno dosegnu Tokio, ali i povratak u Hrvatsku. Želimo im svima puno uspjeha na Olimpijskim igrama i u daljnjoj karijeri, a u Unilineu će uvijek imati podršku i vjernog navijača, ističe Goran Šprem.

Povratak s medaljama

Koliko je mirno putovanje važno za fokus i mir sportaša na velikom natjecanju, najbolje zna Matea Jelić, koja se iz Tokija vratila sa zlatom medaljom u taekwondou.

- Na ovakvim dugim putovanjima najvažnije nam je da sve ide prema planu i da prođe što bezbolnije. Put do Tokija i natrag je odlično prošao, onako rutinski, samo smo malo više pazili da se ne zarazimo. Sretni smo da se sve dobro završilo i evo još se vraćamo s medaljama, ističe Matea Jelić.

Do Tokija je trebalo putovati gotovo 10.000 kilometara (EPA)

Putovanjem u organizaciji Unilinea zadovoljan je i Siniša Krajač, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora:

- Sigurnost putovanja koje pruža ovako respektabilna agencija s dugogodišnjim iskustvom, posebno kad se radi o prijevozu sportaša na destinacije natjecanja ili priprema, iznimno je važna svakom sportašu jer pruža pozitivan psihološki aspekt, što se svakako odražava na kvalitetu njihove sportske izvedbe. Stoga je Uniline idealan partner HOO-a u prijevozu sportaša, ističe Krajač.

Slijedi Pariz

Uniline, uz HOO, surađuje i s brojnim sportskim klubovima i savezima, što je još jedna potvrda kako se sport i turizam izvrsno slažu.

Potpisivanje ugovora između Unilinea i HOO-a

- S HOO-om nastavljamo raditi na projektu Hrvatska - zemlja sporta, kojim privlačimo sportaše iz cijelog svijeta u Hrvatsku kako bi koristili sportsku infrastrukturu i upoznali se s ljepotama naše zemlje. Sportski turizam u Hrvatskoj ima budućnost i veliki potencijal, a Uniline i HOO zajednički će i dalje razvijati ovu turističku granu, zaključuje Goran Šprem.

Iduće Olimpijske igre održat će se u Parizu 2024. godine, a ne sumnjamo da će nas hrvatski olimpijci još jednom uveseljavati uspjesima i medaljama. Za organizaciju putovanja bez briga i opterećenja opet će se pobrinuti pulski Uniline.

Uniline će voziti hrvatske olimpijce i u Pariz za tri godine

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater