HDZ KAMPANJA

Premijer Andrej Plenković i tri ministra DANAS DOLAZE U PULU I UMAG

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetiti će danas novu pulsku bolnicu, gdje će sudjelovati na potpisivanju ugovora o izdavanju jamstva bolnici za uredno izmirenje dugoročnih obveza. Nakon potpisivanja ugovora predsjednik Vlade obići će prostore nove bolnice.

Plenković će danas posjetiti i Umag gdje će se susresti s predstavnicima Hrvatske udruge turizma i Grada Umaga. Uz predsjednika Vlade, u posjet Istarskoj županiji stižu ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar zdravstva Vili Beroš i ministar turizma Gari Cappelli.

Razlog dolaska u Istru zasigurno je dio kampanje za unutarstranačke izbore u HDZ-u koji će se održati 15. ožujka. Uz aktualnog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, koji je prikupio 45.334 potpisa potpore, za predsjednika HDZ-a kandidira se Miro Kovač s prikupljenih 16.708 potpisa. Za zamjenike predsjednika stranke kandidirani su ministar branitelja Tomo Medved (38.196 potpisa) i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava (16.708 potpisa).

Za potpredsjednike HDZ-a kandidirani su Oleg Butković, Ivan Anušić, Branko Bačić, Zdravka Bušić, Tomislav Tolušić, Davor Ivo Stier, Milijan Brkić, Hrvoje Tomasović i Ivan Kujundžić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter