UNUTARSTRANAČKI IZBORI

HDZ DANAS NA IZBORIMA Plenković prije glasanja oprao ruke dezinficijensom, Kovač uvjeren u pobjedu

| Autor: Portal Glas Istre
Andrej Plenković (Darko TOMAS/CROPIX)

Andrej Plenković (Darko TOMAS/CROPIX)


Članovi HDZ-a danas na unutarstranačkim izborima biraju najviše vodstvo stranke - predsjednika, zamjenika predsjednika i četiri potpredsjednika. Za predsjednika HDZ-a natječu se aktualni predsjednik stranke i Vlade, Andrej Plenković koji u svom timu "Odvažno za Hrvatsku" kao kandidata za zamjenika predsjednika ima Tomu Medved, dok su kandidati za potpredsjednike stranke Oleg Butković, Branko Bačić, Ivan Anušić te Zdravka Bušić, piše novilist.hr.

Miro Kovač kao kandidat za predsjednika predvodi tim "Opcija za promjene" u kojem je Ivan Penava kandidat za zamjenika predsjednika, a Milijan Brkić, Davor Ivo Stier i Tomislav Tolušić su kandidati za potpredsjednike stranke. Za potpredsjednike stranke kandidirali su se i neovisni kandidati Ivan Kujundžić i Hrvoje Tomasović.
Andrej Plenković je glasao oko 10 sati, a pri ulasku na biračko mjesto je oprao ruke dezinfekcijskim sredstvom.

- Mi smo išli u kampanju vrlo ozbiljno, na tri točke. To smo predstavili našim kolegicama i kolegama diljem županijskih organizacija. Mislim da oni koji su pogledali program vide razliku, rekao je Plenković, prenosi N1.

Kandidat za predsjednika HDZ-a, Miro Kovač novinarima je poručio da je uvjeren u svoju pobjedu i da će doći na čelo stranke.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini