MALO LIJEPIH VIJESTI

Pacijentica oduševljena tretmanom u Općoj bolnici Pula: "Možda će, uskoro, ostatak Hrvatske hrliti u Pulu na operacije, a ne Istrijani u Zagreb"

| Autor: Glas Istre
Opća bolnica Pula (snimio M. MIJOŠEK)

Opća bolnica Pula (snimio M. MIJOŠEK)


U našu redakciju javila se Augusta Benčić Ivančin s pohvalama na račun Opće bolnice Pula vezano za operativni zahvat i boravak na odjelu ORL (Uho, grlo, nos). 

"Liječnici, sestre i kompletno osoblje ORL odjela OB Pula primjer su timskog rada, odlične organizacije i komunikacije. Ako šumovi u njihovoj međusobnoj komunikaciji, nekim čudom, i postoje, to se ne vidi i ne čuje, što je dokaz njihovog profesionalnog odnosa prema poslu. Glavna sestra, Ljiljana Vareško, suvereno vlada timom, ali na vrlo blag i pozitivan način. Boris Grdinić, dr. med. spec. otorinolaringolog, legenda je, vrhunski profesionalac, i to svaki Puležan zna, ali dr. Marin Sokolić kojem je legendarni šef ORL-a mentor i kojemu nesebično prenosi bogatstvo svoga iskustva, odaje dojam buduće liječničke zvijezde. Možda će, uskoro, ostatak Hrvatske hrliti u Pulu na operacije, a ne Istrijani u Zagreb. Hvala svima na brizi, njezi i pomoći", napisala je Augusta Benčić Ivančin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater