NAJNOVIJEU SKLOPU DJEČJEG TJEDNA

Odjelu pedijatrije i ginekologije pulske Opće bolnice uručene vrijedne donacije

| Autor: Glas Istre


Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek posjetio je danas Odjel pedijatrije i rodilište pulske Opće bolnice gdje je u sklopu akcije pod nazivom „Za osmijeh djeteta u bolnici“ održan tradicionalni program u organizaciji Društva Naša djeca.

„I ove se godine Pula sa zadovoljstvom priključila obilježavanju Dječjeg tjedna i to nizom kvalitetnih programa usmjerenih upravo našim najmlađima. Želim se i ovim putem od srca zahvaliti svima koji svojim radom tijekom cijele godine brinu i pomažu u odgoju i obrazovanju naših mladih naraštaja“, kazao je među ostalim zamjenik gradonačelnika koji je svim malim bolesnicima zaželio što brži oporavak.

Okupljenima se uz tajnicu Društva Naša djeca Pula Ileanu Zahtilu Blašković, obratila i voditeljica Odjela za pedijatriju Marinela Miletić-Janjušević i prim.mr.sc. Davor Zoričić s Odjela ginekologije Opće bolnice koji su zahvalili na današnjoj donaciji.

Naime, iz proračunskih sredstava Grada Pule za Odjel pedijatrije pribavljena je didaktička kućica i penjalica s podlogom te za Odjel ginekologije i porodništva po jedan fetalni doppler i pulsni oksimetar.

Za današnji program na Odjelu pedijatrije koji je razveselio mališane i njihove roditelje pobrinuli su se učenici osnovne škole Vidikovac nakon čega je rodiljama zamjenik gradonačelnika Robert Cvek darovao ruže. 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam