pulapromet

Od jučer dnevne autobusne karte moguće je kupiti i u iNovinama

| Autor: Paulo GREGOROVIĆ
(Foto: Arhiva)

(Foto: Arhiva)


Nakon što je u četvrtak počela prodaja dnevnih autobusnih karata Pulaprometa u autobusima ili na blagajni u autobusnom kolodvoru, od jučer je iste moguće kupiti i na devet kioska iNovina u Puli.

Podsjećamo da se uz sve postojeće vrste karata od četvrtka mogu koristiti i dnevne u varijantama od jednog, tri ili sedam dana, a koje će biti pogotovo zanimljive turistima koji putuju u skupljim, izvan gradskim zonama. Pulapromet je ponovno odabrao iNovinu za partnera jer s njima već dugi niz godina surađuju te je tamo moguće produljiti redovne mjesečne karte, kupiti vrijednosne karte i nadopuniti vrijednosne karte.

Direktor Pulaprometa Tomislav Josipović očekuje da će mogućnost kupnje dnevnih karti na kioscima u određenoj mjeri smanjiti gužve pri ulazu u autobuse i povećati zadovoljstvo njihovih putnika. Turisti koji u ljetnim mjesecima čine većinu putnika su običavali koristiti jednokratne karte koje je moguće kupiti samo kod vozača što je dovodilo do usporenog ulaska u autobuse i posljedično kašnjenje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum