“HELPING HAND - RUKA PODRŠKE"

Ne možete ili ne znate kako se nositi s raznim životnim izazovima? Odsad u Puli možete dobiti pomoć. OTVOREN CENTAR ZA SAVJETOVANJE I PODRŠKU

| Autor: Glas Istre
Centar za podršku i savjetovanje

Centar za podršku i savjetovanje


U Puli je na adresi Zagrebačka 10 otvoren Centar za podršku i savjetovanje "Helping hand-Ruka podrške". Radi se o centru gdje će građani, bez obzira na dob, moći pronaći podršku i dobiti savjet kako prevladati životne izazove. I to besplatno.

Pored pojedinačnih razgovora sa stručnim osobama u planu je i besplatna posudba knjiga, organiziranje raznih tečajeva i radionica, povremene akcije provjere zdravstvenog stanja, te sličnih sadržaja koji mogu pomoći građanima u poboljšanju kvalitete života.

Voditelj projekta Mišo Havran kazao je prilikom otvorenja da će Centar, uzimajući u obzir utjecaj pandemije, potresa, a sada i rata u Ukrajini na kvalitetu života te na zdravlje svih nas, biti od izuzetnog značaja za zajednicu.

Projekt provodi stručni tim koji čini: Paul Zlatko Pavlović, dr. med., MD, Dr. Lidija Godina, phd., MA, Roberta Katačić, dr. med., MPH i mr.th. Mišo Havran MTS. Riječ je o ljudima sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju pomoći ljudima a koji će rado u ugodnoj i diskretnoj atmosferi saslušati te ponuditi korisne savjete. Projekt je u organizaciji Zdravstvenog odjela Kršćanske adventističke crkve pod pokroviteljstvom TED-a, AUC i HK, u suradnji sa stručnim ljudima na spomenutim područjima.

Centar će biti otvoren od ponedjeljka do četvrtka od 10-13 i od 16-18 sati, a pored toga zaiteresirani građani se mogu javiti i na telefon: +385 97 654 7647 ili na E-mail adresu: [email protected]

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter