podjela diploma

NA STOJI ZAVRŠILA LJETNA ŠKOLA KOŠARKE I KAMP Ponovljen prošlogodišnji uspjeh s više od 70 prijava

| Autor: Glas Istre
Ljetna škola košarke Stoja

Ljetna škola košarke Stoja


Dodjelom diploma i podjelom majica te prigodnim druženjem i zakuskom, uz atraktivan nastup plesača iz AB Originala, u subotu je na Stoji privedeno kraju još jedno izdanje Ljetne škole košarke i kampa KK Stoja. Ponovljen je lanjski uspjeh s više od 70 dječjih prijava.

Ove godine kamp je poprimio i internacionalni karakter. Osim iz Pule i Zagreba bilo je polaznika i iz Slovenije, Ukrajine, Švicarske i Sjedinjenih Američkih Država. Ljetna škola košarke odvijala se na vanjskim terenima "Dražen Petrović", dok su se ostale aktivnosti u kampu odvijale na šetalištu Lungomare i Gradskom kupalištu Valkane. Uz stručno vođenje i nadzor trenera i voditelja kampa Igora Valića i njegovih suradnika Darija Vidovića, Maria Lukina, Marina Matije Savin Belasa, Filipa Gustovarca i Dina Blaževića kamp su pohodili i mnogi gosti uz koje su najmlađi polaznici stjecali košarkaška znanja i vještine.

Najmlađe polaznike posjetili su predkadeti KK Stoja koji su ove godine osvojili 4. mjesto na državnoj razini te kadeti koji su osvojili 6. mjesto u Hrvatskoj. Nezaobilazni gost i ovogodišnje škole bio je prijatelj i suradnik kluba Christopher Hortman. Kroz druženje, razonodu i zabavu, ali i kvalitetan i discipliniran pristup u svim segmentima škole i kampa prošla su tako dva nezaboravna tjedna na Stoji. Još jednom se pokazalo da KK Stoja nastavlja i njeguje rad sa mlađim uzrastima pa stoga ni ne čude ostvareni sjajni rezultati svih ovih godina na regionalnoj i državnoj razini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater