Konačno se javila

MILIJUNAŠICA S VERUDE: Igračica s Verude podigla dobitak s Binga. Novac će podijeliti - obitelji i djeci

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
Snimio : D. ŠTIFANIĆ

Snimio : D. ŠTIFANIĆ


"Igram samo Bingo i uvijek na istom mjestu, a igrat ću ga i dalje", rekla je dobitnica zgoditka uplaćenog na Verudi u Puli kad je u četvrtak stigla na blagajnu Hrvatske lutrije da bi podigla dobitak od 1.000.000 kuna. Očekivano, Hrvatska lutrija nije otkrila njezin identitet.

Iako još uvijek ne zna što će u cijelosti s osvojenim iznosom, jedan dio već je namijenila svojoj obitelji. Naime, namjerava obitelj pozvati na svečanu večeru i raspodijeliti dio dobitka, a dio spremiti za školovanje djece. Prema njezinim riječima, obitelj je brojna i svi već znaju da je upravo ona osvojila dobitak Bingo plus 6, vrijedan milijun kuna, odigravši listić u Puli, odnosno uplativši ga na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Tomasinijevoj ulici.

- Uvijek se nadam dobitku, igrat ću i dalje i nadati se novom, još većem dobitku. Gledajući emisiju, shvatila sam da sam dobila ovaj fenomenalan dobitak. Tri puta sam provjeravala prije nego što sam prihvatila sretnu vijest da sam baš ja sretnica i moram priznati da su moje reakcije na tu činjenicu više nego dobre. Super spavam, smijem se sve više, imam dobar apetit, sve u svemu, ne mogu se požaliti - osjećam se dobro, ispričala je u jednom dahu sretna dobitnica u Hrvatskoj lutriji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom