"volim se igrati"

KAKAV SRETNIK! Dva puta osvojio dobitak na igrama na sreću. Prije 11 godina osvojio dva milijuna kuna, sada još 400.000 kuna

| Autor: Glas Istre
ilustracija

ilustracija


Rujan se pokazao itekako sretnim za igrače Hrvatske lutrije, a dva Jokera i dva dobitka 6+1 donijela su igračima više od 3,6 milijuna kuna. U dva dana podignuta su čak tri dobitka, a troje igrača podijelilo je s javnosti svoje zanimljive priče, donosi Jutarnji list

- Odmah ću vam reći da sam ja već osvojio, doduše prije desetak godina, ali još uvijek se pamti - kaže kroz smijeh igrač koji je ovoga mjeseca osvojio dobitak 6+1 od 400.000 kuna dok je 2009. godine na Bingu osvojio dobitak od 2 milijuna kuna.

- Volim se igrati, a usput sam uvijek i vjerovao u mogućnost osvajanja. I kao što vidite, kod vas sam već drugi put - nastavio je u šaljivom tonu sretni dobitnik. Kaže kako uvijek igra iste brojeve, ali ne uplaćuje na istome mjestu, a s igrom planira nastaviti i dalje.

- Nemam velikih planova s ovim dobitkom i podijelit ću ga djeci, a svim ostalim igračima samo želim poručiti - igrajte i nadajte se. Ja ću i dalje igrati i nadati se da će me igra dovesti kod vas i treći put - rekao je sretni igrač. 

Kišni ponedjeljak nije spriječio još jednog dobitnika 6+1 dobitka koji je u 75. kolu Lota 7, kad je osvojen i Joker, osvojio 425.721,24 kuna. Listiće uplaćuje na istom prodajnom mjestu i isključivo igra Loto 7, a za ovaj dobitak saznao je prilikom uplate za novo kolo.

- Ni sam ne znam jesam li vjerovao ili nisam vjerovao da ću osvojiti veći dobitak, no ono u što sam siguran je da ću nastaviti s igrom i dalje. Poručujem usput i drugim igračima da budu ustrajni - izjavio je igrač koji je priznao i suze radosnice, a za dobitak kaže kako je usmjeren samo za jednu stvar - renoviranje kuće.

Istoga dana na blagajnu je stigao i dobitnik Jokera iz istoga kola kojemu je ova igra donijela dobitak od 500.000 kuna.

- Provjeravao sam više puta na teletext stranicama i svaki put pomislio da nešto krivo vidim - rekao je igrač koji je prvi put osvojio ovako veliki dobitak. Voli odigrati Eurojackpot te Loto 7 i Loto 6, a uz svoje brojeve ponekad odabere i quick pick opciju. Planira i dalje igrati, a dobitak će mu dobro doći za kupnju automobila.

Zadnjeg dana rujna igramo za Jackpot Lota 7 od 7.000.000 kn dok dobitak 6+1 iznosi 400.000 kuna. U četvrtak, 1. listopada, šestica iznosi 1.000.000 kuna dok petak donosi Eurojackpot od 233.000.000 kuna. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater