TRAŽI SE NOVI ZAKUPAC

Gradski bazeni Pula: MJESEČNI NAJAM KAFIĆA S DIJELOM REŽIJA IZNAD DVIJE TISUĆE EURA!

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
I roditeljima nedostaje kafić dok čekaju djecu s bazena (N. LAZAREVIĆ)

I roditeljima nedostaje kafić dok čekaju djecu s bazena (N. LAZAREVIĆ)


Tijekom veljače prijašnji je najmoprimac raskinuo ugovor o zakupu. Ne bih ulazio u razloge te njihove odluke, a naglašavam da su uredno podmirivali obaveze i da niti jednog dana nisu kasnili s plaćanjem. U najmu su bili od početka rada Gradskih bazena, kaže Ivan Glušac, direktor Pula Sporta

Kafić na Gradskim bazenima u Puli zatvorio je svoja vrata na žalost korisnika, posebno roditelja koji su u tom lokalu čekali djecu s plivanja. Kafić je s radom prestao u veljači, nakon nešto duže od godine dana, pa je gradska tvrtka Pula Sport jučer raspisala javni natječaj u potrazi za novim zakupcem. Prema natječaju, početna cijena zakupa bez PDV-a s dijelom troškova iznosi oko 1,9 tisuća eura mjesečno!

- Tijekom veljače prijašnji je najmoprimac prema odredbama ugovora raskinuo ugovor o zakupu s Pula Sportom. Ne bih ulazio u razloge te njihove odluke, a naglašavam da su uredno podmirivali obaveze prema Pula Sportu i da niti jednog dana nisu kasnili s plaćanjem nastalih obaveza. U najmu su bili od početka rada Gradskih bazena, izvijestio nas je Ivan Glušac, direktor gradskog trgovačkog društva za upravljanje sportskim objektima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter