NOVE CIJENE

GRAD PULA RASPISAO NATJEČAJ ZA 20 POSLOVNIH PROSTORA U STROGOM CENTRU: Giardini vrijede duplo više nego Sergijevaca ili Flanatička

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Grad Pula raspisao je javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora u svom vlasništvu. Na ovom je natječaju zakupu izloženo 20-ak prostora smještenih uglavnom u samom središtu grada, a visina zakupnine određena je ovisno o zoni i dozvoljenoj djelatnosti i iznosi od 10 do 100 kuna po kvadratu.

Najviši iznos zakupnine po četvornom metru iznosi 100 kuna i to za prostor od 37 kvadrata na adresi Giardini 18, u kojoj je moguća djelatnost trgovina, odnosno prirodna ljekarna. Najniža cijena zakupnine iznosi svega 10 kuna po kvadratu i to u Tomasinijevoj ulici broj 6. U tom prostoru površine 70-ak kvadrata moguća je IT djelatnost. Na istoj adresi nalazi se i poslovni prostor od 26 kvadrata čija je početna cijena 15 kuna po kvadratu, a moguća je proizvodnja medicinskih pomagala.

U Ulici Sergijevaca u zakup se daje pet poslovnih prostora i to na brojevima 21, 25, 32 i 34 te 47. Na broju 21 nalaze se dva poslovna prostora. Jedan od 67 kvadrata čija je početna cijena 60 kuna po kvadratu te drugi od 132 kvadrata čija je početna cijena 50 kuna po kvadratu, a oba su namijenjena prodaji brendiranih proizvoda. Istu namjenu u toj ulici imaju i prostori na broju 25 od 40 kvadrata čija je početna cijena također 60 kuna te na broju 47 od 74 kvadrata po istoj početnoj cijeni. Prostor u Ulici Sergijevaca 32 i 34 od 142 kvadrata čija je cijena 50 kuna po kvadratu namijenjen je brendiranim, ali sportskim proizvodima.

U Flanatičkoj na broju 4 može se zakupiti prostor od 40 kvadrata po početnoj cijeni od 60 kuna za kvadrat za prodaju brendiranih proizvoda, u Zagrebačkoj na broju 10 i 18 nalaze se dva prostora, jedan od 32 i drugi od 37 kvadrata, čija je početna cijena 30 kuna po kvadratu, a namijenjeni su proizvodnoj, tekstilnoj i tiskarskoj djelatnosti.

Na Trgu 1. svibnja broj 4 nalazi se prostor od 50-ak kvadrata čija je početna zakupnina 60 kuna po kvadratu, a namijenjena je također brendiranim proizvodima. U Smareglinoj broj 7 i 1 nalaze se prostori od 20 i 143 kvadrata čije su početne cijene 50, odnosno 60 kuna po kvadratu, a u njima je moguće otvoriti uslužnu djelatnost te prodaju odjeće i obuće. U Istarskoj ulici broj 22 u 40 kvadrata za 3.200 kuna mjesečno moguće je otvoriti agencijsku djelatnost i trgovinsku.

Još jedan prostor nudi se u Flavijevskoj broj 20 gdje je u 25 kvadrata, po početnoj cijeni od 50 kuna za kvadrat, moguće otvoriti uslužnu djelatnost. Konačno, na Trgu I. istarske brigade nude se tri prostora i to jedan od 76 kvadrata u prizemlju namijenjen djelatnosti privatne zaštite i detektivske djelatnosti, drugi od 65 kvadrata i drugi od 62 na trećem katu za urede. Početna cijena u prizemlju je 40 kuna, a na katu 25 kuna za kvadrat.

Prostori se daju u zakup na određeno vrijeme u trajanju od deset godina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater