prijem u komunalnoj palači

Gospodarski savjetnici u dvodnevnom posjetu u Puli

| Autor: Glas Istre
Posjet gospodarskih savjetnika

Posjet gospodarskih savjetnika


Gradonačelnik Filip Zoričić u pulskoj Komunalnoj palači 29. rujna primio je 40 gospodarskih savjetnika iz 25 zemalja u sklopu studijskog posjeta Puli u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske u pratnji voditeljice Službe za gospodarsku bilateralu Maje Rosenzweig-Bajić, te Velimira Ramljaka i Adriana Vukojevića iz Službe za gospodarsku bilateralu.

- Ovaj susret u Puli je odlična prilika za predstavljanje gospodarskih i investicijskih potencijala te za otvaranje novih mogućnosti poslovne suradnje. Puli je velika čast ugostiti ovoliki broj gospodarskih savjetnika akreditiranih od stranih veleposlanstava i hvala vam na posjeti, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić te dodao da je Pula moderan europski grad koji treba bolji razvoj i pametna ulaganja pa vjerujem da će se nakon ovog sastanka moći bolje planirati.

Pročelnica Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Pule Vesna Sajić upoznala je gospodarske savjetnike s gospodarstvom Pule, dok je Denis Hrelja iz Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula govorio o investicijskim potencijalima i postignućima u Istarskoj županiji.

Gospodarski savjetnici su u dvodnevnoj posjetu Puli u sklopu kojeg su danas posjetili Calucem, razgledali grad i Arenu, Vinariju Benazić, dok će sutra posjetiti Namještaj Mima, Uniline, Uljanik Brodogradnju 1856, Motortech Consulting, TEMA, Aquarium i Kuću istarskog maslinovog ulja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum