UZ DANAŠNJU SJEDNICU

ELENA PUH BELCI, PREDSJEDNICA KLUBA IDS-A: Zoričić i partneri potvrdili da se bave samo sobom i da brinu isključivo o sebi

| Autor: Glas Istre
Snimio M. MIJOŠEK

Snimio M. MIJOŠEK


"Nažalost, predloženi proračun je konačna potvrda onoga što slutimo od početka - da je koalicija Filipa Zoričića na vlast došla potpuno nespremna i da niti nakon pola godine oko sebe nisu uspjeli okupiti kompetentan tim ljudi koji može udariti novi ritam i tempo razvoja Pule", kaže Elena Puh Belci, predsjednica Kluba IDS-a u Gradskom vijeću.

Ljudima su, veli ona, obećali promjene, od besplatnog školskog pribora, smanjenja cijena vrtića, novog muzeja, smanjenja prireza i komunalnog doprinosa itd., itd.

"Od svega toga ostalo je jedno veliko - ništa! Umjesto toga, u sljedećoj godini, na prijedlog koalicije Filipa Zoričića, planirano je povećanje gradske administracije za koju će građani

izdvojiti dodatna tri milijuna u odnosu na izvršenje proračuna iz 2020. Dakle, Zoričić s jedne strane planira gomilati troškove gradske uprave, a s druge strane reže proračun za sport i sportske klubove za čak 1,6 milijuna kuna. Osim toga, reže sredstva onima koji ovise o Gradu - udrugama, Muzičkoj akademiji, Glazbenoj školi i Kazalištu - da bi sebi stvorio skupu gradsku upravu! Filip Zoričić i njegovi partneri ovim proračunom definitivno su potvrdili još jednu stvar - da se bave samo sobom i da brinu isključivo i samo za sebe", poručila je Puh Belci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum