OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

DANIEL DEKOVIĆ O NOVOM REŽIMU PARKINGA U PULI: Misli li naš gradonačelnik prijatelj na građane koji su ga izabrali ili samo po raspoloženju po kojem se probudio taj dan donosi odluke?!?

| Autor: Glas Istre
Daniel Deković (Snimio Danilo Memedović)

Daniel Deković (Snimio Danilo Memedović)


Na jutrošnjoj konferenciji za novinare, pulski gradonačelnik Filip Zoričić i direktor Pula Parkinga Branislav Bojanić predstavili su novi režim parkiranja kao i nove cijene parkinga na području Grada Pule, što znači, kako smo već pisali, uvođenje zona u kojima mogu parkirati isključivo stanari te drastično povećanje cijene parkinga.

Predsjednik pulskog IDS-a i gradski vijećnik Daniel Deković na to je pak reagirao putem svog Facebook profila, gdje je uputio niz pitanja pulskom gradonačelniku, Filipu Zoričiću.

"Pitam gradonačelnika prijatelja zašto on i njegovi radnici u gradu Puli nisu ustupili i svoja parkirna mjesta koja koriste i svaki dan dolaze na posao gradskim prijevozom kako pozivaju sve građane da to naprave?! Pitam se da li je ta odluka u najvećem interesu pojedinaca koji sjede u Gv i koji su upravo stanovnici MO Stari grad i koji su stanari upravo tog dijela grada?! Donošenjem takve odluke zanima me da li i stanari okolnih naselja kao što su npr. Šijana ili Veruda imaju pravo tražiti svoj privatni parking ili oni i dalje nalaze svoje parkirno mjesto ispred zgrada pukom srećom?!

Puno pitanja na koja gradonačelnik prijatelj ne daje odgovore!! Osvrnimo se i na povećanje cijena parkinga u gradu. Kojom logikom se cijene parkinga dižu na kraju turističke sezone?! Tijekom zime grad ionako jedva živi i preživljava! Povećanjem cijena parkinga tik prije zime grad dobiva dodatnu pljusku! Ugostitelji, trgovci, radnici i ostali još jednu brigu više! Misli li naš gradonačelnik prijatelj na građane koji su ga izabrali ili samo po raspoloženju po kojem se probudio taj dan donosi odluke?!?", piše Deković u svojoj objavi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum