ZBOG UTAKMICE DINAMO-RIJEKA u puli

DANAS POSEBNE MJERE SIGURNOSTI I REGULACIJE PROMETA UOKOLO "DROSINE": Nazorova zatvorena za promet

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Za vrijeme utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa Dinamo - Rijeka bit će na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

 
 

Stadion Aldo Drosina bit će otvoren za navijače od 16 sati. Za promet će, pak, biti zatvorena Nazorova ulica od 14 do 22 sata, pa je i Pulapromet primoran izvršiti preregulaciju linija koje prometuju navedenom ulicom na način pa će linije 2a (Verudela-Šijana) i 28 (Premantura-Pula) iz Voltićeve ulice na Vidikovcu skrenuti u Ulicu Pina Budicina i potom Arsenalskom i Dobrilinom ulicom voziti do Trga republike (MUP). U isto vrijeme bit će zatvoren i dio Rovinjske ulice, od Marulićeve do Rovinjske.

Na parkirališta kod Croatia osiguranja i Mljekare, od srijede u 6 sati do četvrtka u 6 sati, građani neće moći parkirati jer su ona određena kao službena parkirališta. Na parkirališnim prostorima stadiona će biti zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta osim za akreditirana vozila.

Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivaju se navijači da dođu na stadion što ranije. Ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument.

Inače, policija će sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, obavljati video i foto snimanje uže zone i samog prostora stadiona. Također, navijači na tribine neće moći unijeti kišobrani, velike torbe i ruksaci, boce, upaljače, kovanice i drugi predmete pogodne za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom