DRUGA ŽUPANIJSKA

Nogometaš Ivan Gazdek na utakmici šutnuo i ubio kokoš. PRIJATELJI ŽIVOTINJA GA ŽELE U ZATVORU

| Autor: Glas Istre
Foto Screenshot Twitter

Foto Screenshot Twitter


Nogometaš Ivan Gazdek mogao bi završiti u zatvoru nakon što je na utakmici Druge županijske lige Sisačko-moslavačke županije šutnuo i usmrtio kokoš koja je utrčala na teren, piše Jutarnji list.

Na pik ga je uzela udruga Prijatelji životinja koja je podnijela kaznenu prijavu za mučenje i ubijanje životinja, zbog čega mu prijeti kazna zatvora do godinu dana. Gazdek se ispričao vlasnici kokoši i nadoknadio štetu.

- Gazdek se  zatrčao prema kokošima koje su ušle na travnjak, a zatim posljednju kokoš, koja nije stigla pobjeći s terena, udario zamahom noge i dok je s nje letjelo perje, bacio ju najprije jednom u zrak, nakon čega je pala na prostor terena, pa ju je razjareni nogometaš još jednom dignuo i bacio u zrak kako bi pala daleko od ograde. Divljačko ponašanje nogometaša sankcionirao je jedino sudac crvenim kartonom, no razočaravajuće je što su iz njegova kluba izjavili da ga neće kazniti, poručili su iz udruge.

Dodali su da je nedužna životinja umrla u mukama, smrskanih kostiju, a snimke objavljene na društvenim mrežama i u medijima "nedvojbeno potvrđuju da je šutiranje kokoši bilo namjerno".

Uspoređuju da je na teren moglo izaći i - malo dijete!?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum