TUŽNA VIJEST: Beštija je, nažalost, bila jača…

Ugasio se zarazni osmijeh pun pozitive naše sugrađanke PETRE CUKON-SINČIĆ

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Tužna vijest proširila se brzinom munje društvenim mrežama. Puljanka Petra Cukon-Sinčić (38) nije, nažalost, uspjela pobijediti svoju "beštiju" usprkos svom zaraznom optimizmu i vedrom duhu.

Mnogi je pamte po njenom vječnom velikom i iskrenom osmijehu koji je bio njen zaštitni znak, pa čak i onda kada je negdje u proljeće 2017. sasvim slučajno napipala kvržicu na dojci. U početku nije niti mogla slutiti da počinje jednu od najtežih borbi u životu, no brze pretrage pokazale su da se radi o osteosarkomu, raku koji se razvija u kostima ili u vezivnom tkivu, što je bio upravo njen slučaj.

Kako bi joj se pomoglo u liječenju, ali i olakšanju sve težih životnih uvjeta koji su neminovna posljedica jedne ovakve duge i srčane borbe, za Petru je tijekom prošle godine organizirano nekoliko humanitarnih akcija pod nazivom "Svi za Petru" i "Borba s beštijom". Prikupljena sredstva omogućila su Petri liječenje u Zagrebu, ali i odlazak u kliniku u Torino, međutim, bolest je ipak bila jača od svih njenih snaga i podrške svekolike javnosti. S tugom u srcu izražavamo duboku sućut njenoj obitelji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of