U VELJAČI

BESPLATNA EDUKACIJA U PULI KOJA ĆE MNOGIMA DOBRO DOĆI: Kako upravljati osobnim financijama i kućnim budžetom. Saznajemo detalje

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA

Besplatnu edukaciju financijske pismenosti pod nazivom "Osobne financije - upravljanje kućnim budžetom" treću godinu za redom u veljači organizira Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković".

Edukacija je namijenjena svim građanima Istarske županije, osobito onima koji se tijekom svoga školovanja nisu susretali s razvijenim investicijsko-štednim proizvodima i uslugama.

Predavanja će se odvijati u dvorani Istra na FET-u od 17 do 20 sati. Za sudjelovanje nisu potrebna posebna predznanja niti akademsko obrazovanje, ali se treba prijaviti ispunjavanjem web obrasca do 31. siječnja u podne.

Radionice počinju u ponedjeljak, 3. veljače, temom "Važnost uravnoteženog osobnog budžeta" koju će izlagati prof. dr. sc. Dean Učkar. U srijedu, 5. veljače, o bankovnom financiranju i štednji govorit će izv. prof. dr. sc. Marta Božina Beroš, a u petak, 7. veljače, predavanje "Osobne investicije i investicijski fondovi" drže prof. dr. sc. Manuel Benazić i magistar ekonomije Danijel Petrović.

U četvrtak, 13. veljače, tema je "Tržište kapitala i mirovinski fondovi" a izlaže Ivan Mučnjak iz
HANFA-e, koji dan kasnije zajedno s Kristinom Vitasović Kliba govori o digitalizaciji i financijama te
participaciji građana u donošenju proračuna jedinica lokalne uprave i samouprave.

U ponedjeljak, 20. veljače predavanje o poreznoj pismenosti održat će prof. dr. sc. Sandra Krtalić.

Za dodatne informacije tu je mail fet-radionice@unipu.hr ili telefon 377-004.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater