napuhanci, utakmica, svirke, radionice...

Povijesni trenutak za Verudeže. Prvi put organiziraju dane svoga kvarta. Donosimo detalje

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)


Ovaj vikend Verudeži će po prvi putu organizirati dane svog kvarta. Dvodnevni događaj je povijesni trenutak za stanovnike Verude, koji su odlučili stvoriti tradiciju s ciljem poticanja  zajedničkog duha i ponos među stanovnicima. Očekuje se širok spektar aktivnosti za sve uzraste kako bi se stvorilo nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

U petak, 14. lipnja s početkom u 17 sati  započinje otvorenje Dana Verude na Trgu kralja Tomislava, a kako je događaj osmišljen za stvaranje zabavne atmosfere, djeca će moći besplatno uživati od 17 do 20 sati na napuhancima Zemlje zabave.

Osim napuhanaca, djeca će imati mogućnost sudjelovanja na radionici od 19:00 do 20.30h gdje će izrađivati superheroja svog kvarta, našeg jedinog i najjačeg Super Verudeža.

Za glazbeni dio programa, u petak će biti zadužen DJ Sosa, a u večernjim satima, atmosferu će dodatno začiniti Dean Bakić.

Kao ključni dio događaja, održat će se i turnir u Briškuli, omiljenoj igri među mještanima u najboljim godinama.

U subotu se nastavlja s programom od 17 sati, a djeca će sve do 22 sata imati na raspolaganju 2 napuhanca Zemlje zabave.

DJ Gaby bit će zadužen za stvaranje uzbudljive atmosfere prije utakmice Europskog nogometnog prvenstva, a u 18 na velikom LED ekranu bit će prikazan prijenos utakmice Vatrenih protiv Španjolske, nakon utakmice, zabavu će dodatno začiniti jedan i jedini Edi Maružin i Banditi.

Program će oba dana voditi Nina Žufić.

"Ovaj će dan biti ispunjen uzbuđenjem, stvarajući vječne uspomene za sve Verudeže i sve Puležane!, navode iz organizacije. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter