čestitke svim sudionicima

FOTOGALERIJA / Pulska bolnica osvojila drugo mjesto na Sportskim susretima djelatnika u zdravstvu

| Autor: Glas Istre


U organizaciji Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara-medicinskih tehničara i Sindikata zaposlenika u zdravstvu od 5.  do 9.lipnja održani su sportski susreti djelatnika u
zdravstvu u Zaton Holiday Resortu.

Ove godine se okupilo oko 50 zdravstvenih ustanova iz države, odnosno gotovo 1500 sudionika. Natjecatelji su se takmičili u sljedećim sportovima: mali nogomet,
rukomet, košarka, odbojka, odbojka na pijesku, potezanje konopa, tenis, stolni tenis, pikado, šah, bela i boćanje u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Opća bolnica Pula i ove godine bila je jedan od favorita, te je u konačnom plasmanu osvojila visoko 2 mjesto, s osvojenim 131 bodom.

Ovogodišnji pobjednik sportskih susreta je Opća bolnica "Dr. Josip Benčević"- Slavonski Brod s 138 boda, dok je treće mjesto u ukupnom poretku pripalo medicinarima iz Opće bolnice Varaždin s 120 boda.

U ekipnim sportovima pulska je bolnica u ženskoj konkurenciji osvojila zlatna odličja iz košarke, rukometa, potezanje konopa i odbojke te treće mjesto u nogometu, dok su muški natjecatelji osvojili drugo mjesto u košarci i odbojci.

U pojedinačnim sportovima žene su osvojile drugo mjesto u trčanju, a muškarci drugo mjesto u šahu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter