danas do 20 sati balinjerada na velom vrhu

FOTO & VIDEO / Damir Pletikos Koroman: "Čar svega je da svatko napravi svoj karić u kojem se osjeća ugodno i da postoji neka inovacija"

| Autor: Doria Mohorović


"Atmosfera je vesela, srce mi je puno. Čar svega je da svatko napravi svoj karić u kojem se osjeća ugodno i da postoji neka inovacija", rekao nam je Damir Pletikos Koroman, organizator 8. Balinjerade koja se upravo, do 20 sati, održava na Velom Vrhu. Ove su se godine, sada već tradicionalnoj manifestaciji, priključili sudionici iz Tribana, Umaga, Buja, Motovuna, Velog Vrha i okolnih mjesta, a spuštanje karićima i roštanje balinjera pratila je glasna podrška okupljenih posjetitelja.

Iako trku s karićima ništa nije moglo zaustaviti, pa su se tako sudionici na različitim vozilima koje su sami izradili spustili više puta, problem su im stvarali prekopi na Partizanskom putu. "Dosta to utječe jer mi imamo male balinjere i potrebna nam je glatka površina", kaže Koroman. U nastavku dana, još će se nekoliko puta spustiti nizbrdicom, a onda slijedi druženje uz fažol i podjela zahvalnica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter