U Komunalnoj palači

Gradonačelnik Filip Zoričić primio juniorskog rekordera u boćanju

Gracija Stjepčević postigao svjetski rekord u brzinskom izbijanju

| Autor: Glas Istre
Foto: Grad Pula

Foto: Grad Pula


Gradonačelnik Filip Zoričić je 7. veljače 2023. godine u Komunalnoj palači primio svjetskog prvaka u boćanju Gracija Stjepčevića i predsjednika Boćarskog kluba Pula Suada Zemunovića.

„Čestitam ti osvajanju svjetskog rekorda u brzinskom izbijanju u kategoriji mladi seniori do 23 godine. Tvoj grad je ponosan na tebe, a tvoji su uspjesi i rezultati najbolji način promocije naše Pule“, rekao je gradonačelnik Zoričić zaželivši mladom boćaru još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Gracija Stjepčević je zabilježio vrhunske rezultate u 2022. godini na Svjetskom prvenstvu.

Bio je prvi u brzinskom izbijanju u kategoriji juniori, treći u brzinskom izbijanju u kategoriji seniori, treći u štafetnom izbijanju u kategoriji seniori te drugi u štafetnom izbijanju u kategoriji juniori. U preciznom izbijanju postavio je svjetski rekord s 34 pogodaka, u brzinskom izbijanju svjetski rekord  u kategoriji juniori ostvarivši 47 pogodaka u 49 izbačaja.

Nedavno je u 7. kolu Super lige Hrvatske u brzinskom izbijanju izjednačio svjetski rekord ostvarivši 49 pogodaka u 49 izbačaja u kategoriji mladi seniori do 23 godine.

Boćarski klub Pula trenutno igra u Super ligi i nalazi se na prvom mjestu top lige. Klub ima juniore i kadete koji su na prvim mjestima istarske lige, kao i prvu žensku boćarsku ligu koja

je također na prvom mjestu. Trenutno su najbolji hrvatski boćarski klub.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum