od idućeg tjedna

Kreću pripremni radovi na zamjeni umjetnog travnjaka na Drosini: Ograničen pristup na dva parkinga stadiona

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


U ponedjeljak, 5. prosinca nakon dovršetka regularnog dijela nogometnih natjecanja, počet će pripremni radovi na zamjeni umjetnog travnjaka na Gradskom stadionu Aldo Drosina u Puli, izvijestili su danas iz Pula sporta.

Radovi su ugovoreni s tvrtkom Maxmar grupa d.o.o. u iznosu od 2.194.060 kuna, a Ministarstvo turizma i sporta sudjelovati će u ukupnoj vrijednosti investicije u iznosu od 800.000 kuna. Navedena sredstva su dodijeljena putem natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.

Radi potreba skladištenja materijala i strojeva, a odmah po početku radova, ograničiti će se pristup na dva parkinga stadiona, i to onoga koji je sastavni dio zapadne tribine kao i parkinga u Ulici Mate Balote. Trajanje ograničenja pristupa parkiralištima predviđa se do završetka radova, tj. do kraja ove godine, što će ovisiti o vremenskim prilikama.

Stalni korisnici stadiona, bit će u mogućnosti koristiti manje dijelove parkinga u dogovoru s Pula sportom (voditeljem radne jedinice sportskih igrališta). Radi navedenog, mole korisnike za razumijevanje za vrijeme trajanja radova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of