veliki uspjeh Vatrenih

FOTOGALERIJA / Uzavrela atmosfera na pulskim ulicama. Vjerni navijači slave pobjedu hrvatskih nogometaša

Odmah nakon zadnjeg zvižduka suca, na pulskim su se ulicama mogle čuti slavljeničke trube iz automobila, iz mnogobrojnih kafića koji su organizirali prijenos orile su se navijačke pjesme, a u navijačkom korneru na Karolini atmosfera je skroz uzavrela. Svi su sretni i zadovoljni igrom i pobjedom naše reprezentacije. Crveno bijele kockice večeras su se mogle vidjeti svugdje po gradu

| Autor: Marcello ROSANDA


Hrvatska nogometna reprezentacija je u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Katru potpunim preokretom pobijedila Kanadu rezultatom 4:1 i dospjela na čelo skupine F s četiri boda, koliko ima i drugoplasirani Maroko. Heroj pobjede s čak dva pogotka je Andrej Kramarić, a po jedan su zabili Marko Livaja i Lovro Majer. Bila je to, svakako, današnja vijest dana, a utakmica se kao i diljem Hrvatske pratila i u Puli: u kafićima, na Karolini, u domovima…

I odmah nakon zadnjeg zvižduka suca, na pulskim su se ulicama mogle čuti slavljeničke trube iz automobila, iz mnogobrojnih kafića koji su organizirali prijenos orile su se navijačke pjesme, a u navijačkom korneru na Karolini, gdje se utakmica gledala u organizaciji Grada, atmosfera je skroz uzavrela. Svi su sretni i zadovoljni igrom i pobjedom naše reprezentacije. Crveno bijele kockice večeras su se mogle vidjeti svugdje po gradu.

No, prvih nekoliko minuta utakmice nije bilo baš tako veselo.

Naime, nakon što je Hrvatska u prvoj minuti dobila gol od Kanade, atmosfera na Karolini je uvelike splasnula, iako tek na trenutak. Vjerni navijači bili su jači od zime i nisu skidali pogled s prijenosa. Među njima vidjeli smo pulskog gradskog vijećnika Dušanka Babića Bebu, kao i glazbenika Franka Krajcara.

Svi su bodrili naše Vatrene. Kako je utakmica odmicala prostor se sve više i više punio mlađim i starijim navijačima. I sve je na koncu završilo baš onako kao što je odmah na početku prognozirao mladi pulski zaljubljenik u nogomet Emin Bašić, koji je ponosno gledao utakmicu s mnogo navijačkih obilježja.

"Očekujem da naši pobjede i da bude sve ok. Vjerujem u naše igrače jer znaju što rade", rekao nam je Emin i sažeo emocije svih hrvatskih navijača Vatrenih.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater