ELEGANTNA PLOVILA

LUKSUZNE JAHTE plijenile pažnju prolaznika na pulskoj RiviVečeras su pažnju brojnih prolaznika na pulskoj rivi plijenile dvije prekrasne jahte usidrene u pulskoj luci, a prolaznici su masovno fotografirali ova elegantna plovila uz savršenu vizuru očaravajućeg zalaska sunca u pulskom akvatoriju.

Svojom elegancijom i veličinom isticala se "White Rose of Drachs" u vlasništvu Michaela Evansa. Ova jahta dužine 65 metara, može primiti 12 gostiju u šest kabina. Posadu čini 18 članova, smještenih u 9 kabina, a vrijednost ove elegantne jahte je 80 milijuna dolara.

Ova impresivna jahta klasičnih linija i bezvremenskog stila izgrađena je 2004. godine u Peters Schiffbau, prema dizajnu Donalda Starkeya. Prostorije u jahti nose imena slikara - Botticelli, Canaletto, Manet, Turner i Velasquez - i u svakoj prostoriji se nalazi kopija jednog od djela ovih velikana. Kupaonice imaju pozlaćene slavine i umivaonike.

U blizini je pak usidrena 37-metarska jahta Lady Marina, a obje plove pod britanskom zastavom. (T. T., snimila Lara BAGAR)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum