Ventilacijski sustav Lunos

Želite se dugoročno riješiti vlage i plijesni u stanu ili kući?

| Autor: Promo
Ventilacijski sustav Lunos

Ventilacijski sustav Lunos


Mnoge klice koje su povezane s stvaranjem plijesni posljedica je vlažnih prostorija. Važno je osigurati odgovarajuće rješenje prije stvaranja vlage, plijesni. Mnogo puta se pokušava kratkoročno otkloniti posljedice vezane uz vlagu, ali dugoročno ne prolazi. Plijesan se ponovno pojavljuje nakon određenog vremena. Uzrok se mora otkloniti na način da da zapravo oduzimamo vlazi moć stvaranja plijesni tako što uklanjamo vlažan zrak iz prostorije i unosimo novi, svježi zrak. 

Protok zraka unutar prostorija kao glavni preduvjet

Noviji stanovi i kuće građene su u skladu s važećim propisima u građevinarstvu za stambenu izgradnju s posebnom pažnjom na uštedi energije; što znači da imaju dobro izoliranu ovojnicu zgrade i kvalitetne nepropusne prozore i ulazna vrata. S jedne strane, s ime se postigla energetska učinkovitost koja je i bila cilj, ali s druge strane takvi stanovi i kuće jednostavno „ne dišu“. Takva gradnja i sve kvalitetniji materijali onemogućuju protok zraka koji je nužan da bi se prostor kvalitetno prozračio.

Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Lunos decentralizirani sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline.  

gg

Stambeni prostor mora „disati“ kako bi konstantno imali pročišćen i svjež zrak 

Konačno rješenje za život bez vlage i plijesni -Ventilacijski sustav Lunos

Bilo da se radi o novogradnjama ili adaptacijama starijih zgrada - u svim slučajevima Lunos ventilacijski sustavi će se pokazati kao konačno rješenje.

Sustav radi na način da rekuperatori dovode svježi zrak u životni prostor bez gubitka topline i ventilator Silvento u kupaoni odvodi potrošeni zrak prema van. Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak, a kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.

Lunos ventilacijski sustav je efikasno, dugoročno rješenje protiv vlage u svakom prostoru. 

gg

Ključne prednosti LUNOS ventilacijskih sustava:

1. Dugoročno rješenje u borbi protiv vlage i plijesni

2. Antialergijski filteri onemogućavaju ulazak alergena izvana (pelud, prašina, grinje)

3. Odvod lošeg, ustajalog zraka i istovremeno dotok svježeg, pročišćenog zraka u cijelom prostoru

4. 24-satna ventilacija svih prostorija bez otvaranja prozora i time gubitka topline

5. Ušteda energije 30%; gubitak topline je minimalan jer nema potrebe za otvaranjem prozora ili vrata - Stalni dotok svježeg zraka bez značajnih gubitaka topline

6. Moderan dizajn i laka upotreba 

gg

Lunos ventilacijski sustavi prije 15 godina smatrani pravim luksuzom. Malo ljudi se odlučilo za to, cijena je bila prilično visoka. Danas su stvari potpuno drugačije; tempo života je neumoljiv, trenuci kada imamo vremena za brigu o domu su prije iznimka nego pravilo. Fizički ih je jako teško redovito i kvalitetno provjetravati.

gg

Lunos sustavi osiguravaju 24-satnu kvalitetnu ventilaciju koja radi za nas kada smo kod kuće ili kada nismo, te posljedično ne moramo brinuti o vremenu i načinu ventilacije. Kvaliteta zraka je temelj zdravog života. Sustav decentralizirane ventilacije je i svojevrsni preventivni liječnik, osigurava nam potrebnu kvalitetu i životni prostor kakav bi svatko trebao imati. 

gg

Mnogi naši kupci na području Istre i Kvarnera su riješili navedene probleme te su spremni za nadolazeću sezonu.

gggggggg

Za više informacija posketite našu web stranicu www.lunos-hrvatska.com

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom