festival u vinkuranu

Glas za Let3, Parni Valjak ili Gibonnia na lipanjskom festival Rocks & Stars @Cave Romane

| Autor: Promo
Plakat festivala

Plakat festivala


Glasajući za Let3, izabrali smo energične i provokativne predstavnike Hrvatske na prošlogodišnjem Eurosongu. A kad je u pitanju gdje ćete biti ovog lipnja, izbor je na vama. Na programskoj listi Rocks & Stars festivala @ Cave Romane u Vinkuranu, nalaze se Parni Valjak, Gibonni I Let3.

Vladari regionalne scene već pol stoljeća, otvaraju festivalski niz u srijedu 26. Lipnja


Parni Valjak je ostavio trajan utjecaj na glazbenu scenu u Hrvatskoj i šire te se s razlogom smatra se jednim od najutjecajnijih i najvoljenijih bendova u regiji. Legendarni Parni Valjak ne staje, uživaju u svakom nastupu, a s pozornice, gdje se najbolje i najprirodnije osjećaju, nastavljaju oduševljavati publiku. I sami su već počeli najavljivati svoj nastup kao intro band na Rocks & Stars Festivalu u Cave Romane Vinkuran. Kako Parni Valjak zvuči u ovom prirodnom okruženju, predvođen Igorom Drvenkarom jedva čekamo doznati.27. lipnja poletite uz Let3


Jedinstveni, provokativni i sjajni, naši prošlogodišnji Eurosong predstavnici s pjesmom “Mama ŠČ!” osvojili su srca publike te zagolicali maštu kritike, najavljuju fenomenalan provod povodom nastupa Rocks & Stars Festivalu. Bez kompromisa su i kad je u pitanju nastup – uvijek su na nivou, a dramaturška i stilska dorađenost koncerata garancija su vrhunskog doživljaja.


Lipanjski dio festivalskog druženja zaokružuje Gibonni, 28. lipnja


Iza Gibonnija je više od 35 godina karijere i nebrojeno puno koncerata diljem svijeta. Pjesma, suze, smijeh, nada i patnja… sve je to isprepleteno i u njegovim stihovima i na nastupima. Već je njegov prvi solo album, “Sa mnom ili bez mene”, objavljen 1997. postao veliki hit, potvrđujući Gibonnijevu reputaciju kao iznimnog glazbenika i kantautora.


I kako ne bi bilo da ovom događaju svjedoče i prepričavaju drugi, recite DA Rocks & Stars Festivalu. Požurite i izaberite svoj dan! Ulaznice brzo nestaju i dostupne u sustavu eventim.hr, a za više informacije pratite www.caveromane.com.


Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini