u petak, 25. studenog

Ne propustite super popuste u Max Cityju!

| Autor: Glas Istre
Max City

Max City


U svojim kalendarima posebno označite sutrašnji petak, 25. studeni i rezervirajte ga za nezaboravan Black Friday shopping u najvećem istarskom trgovačkom centru Max Cityju. Black Friday je poseban dan u godini koji se ne propušta jer su popusti najbrojniji i najveći, a Max City jedini u Istri nudi preko 60 trgovina najpoznatijih svjetskih brendova pod jednim krovom.

Max CityMax City

Jedinstvene popuste u petak, 25. studenog među ostalima ponudit će Mango, Reserved, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Mohito, Sinsay, XYZ, L'Occitane, Springfield i mnogi drugi. Pogodnostima se pridružio i Cinestar koji će ulaznice za hit filmove Black Adam i Black Panther: Wakanda zauvijek u petak, 25. studenog nuditi po 50% nižoj cijeni.

Max CityMax City

Pripremite se unaprijed i listu svih Black Friday popusta i pogodnosti provjerite na www.maxcity.hr. Max City će u petak, 25. 11. raditi produženo, do 22 sata a za potpuno bezbrižan boravak tu je i 800 natkrivenih besplatnih parkirnih mjesta.

Pripremite se na vrijeme za blagdane, nabavite poklone za svoje najdraže, počastite sami sebe i uživajte u najboljem Black Friday shoppingu u najvećem trgovačkom centru u Istri.

Dobro došli!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter