NAJVEĆI ISTARSKI TRGOVAČKI CENTAR

CC REAL PREUZEO UPRAVLJANJE PULSKIM MAX CITY TRGOVAČKIM CENTROM

| Autor: Promo
Max City

Max City


Renomirana domaća kompanija specijalizirana za upravljanje nekretninama, CC Real, preuzela je upravljanje (strateški i operativni menadžment, računovodstvo i posredovanje u iznajmljivanju) Max City trgovačkim centrom u Puli s namjerom unapređenja svih procesa u svakodnevnom radu najvećeg istarskog trgovačkog centra te ostvarivanja još boljih rezultata.

'Vjerujemo da će naš motivirani tim profesionalaca svojim znanjem, poznavanjem industrije te lokalnim i međunarodnim iskustvom doprinijeti rastu Max Cityja u suradnji sa zakupcima, partnerima i dobavljačima. Veselimo se novom izazovu.', naglasio je Davorin Profeta, direktor CC Reala.

CC Real je domaća kompanija sa sjedištem u Zagrebu koja od 2006. ulaže i pruža usluge upravljanja komercijalnim nekretninama, stavljajući naglasak na kvalitetu i inovacije.

Kroz tri trgovačka centra City Center one, u Hrvatsku je investirala čak 435 milijuna eura, što predstavlja jednu od najvećih greenfield investicija u zemlji.

To je društvo koje se u poslovanju snažno oslanja na lokalne resurse jer vjeruje da projekt može biti uspješan jedino ako je dobro integriran u lokalnu zajednicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater